reede, 5. jaanuar 2018

KARMAVÕLAD- Inga Raitar


  Hommikul kell 6 panin selle raamatu käest. No ei ole võimalik magada, kui su kätte satub niiii hea raamat!

 Kuigi meie aasta pole lilleline olnud ning mu fb postkast on pidavalt umbes ja telefon punane, olen ma juba paranemas. Germoga on ka kõik korras. Miks ma äkki sellest kirjutan? No, kui su kätte satub raamat mis on nii sinule sobilik, siis sa lihtsalt terevendki. Ja ma olen kindel, et minu terevenemisel on abiks olnud just see raamat. Kui inimene tegeleb sellega, mis talle meeldib, olgu tegu kasvõi lugemisega, siis see lisab temasse postiivset ja tervendavat energiat ja ta tervenebki.

  Ostsin selle raamatu kevadel. Miks? Ahvatles. Ja pealegi on autor Inga Raitar kuidagi väga tarkj ja eriline naine minu silmis, ning ma ei pidanud ta raamatut lugedes ka pettuma. Jah, mul pole au autorit tunda, aga läbi selle raamatu juba tunnen. Olgu siinkohal öeldud, et see on Inga Raitari sulest esimene raamat mille läbi lugesin, aga kavatsen veel lugeda, kuna ta käekiri sobib mulle ideaalselt.

 Kindlasti on teil olnud olukordi ja situatsioone elus kui esimest korda inimest kohates, tunnete nagu tunneks teda kogu elu? Minul igatahes on! Siit saad vastuse miks üks inimene tõmbab sind seksuaalselt ligi ja teine mitte...ning palju, palju muud! Lugege!

 Nagu raamatut tagakaanelt lugeda saab, jooksebki läbi romaani kolm erinevat maailma, lugu, millel kõigil on üks ühine nimetaja. Olgugi, et tegevused toimuvad erinevatel sajanditel, erinevates kohtades ja erinevate tegelastega. Ühes loos satud Tiibetisse, teises Iirimaale ja kolmandas tänapäeva Eestisse, ent ometi on neid midagi mis seob. Siit leiab nii armastust, kirge, ajalugu kui ma muitseid tarkusi ja dokumentaalseid olukordi. Mind paelus elu mungakloostris ja Iirima näljahädad, mis olid nii ehedad, et..et...Aga ma ei reedagi rohkem. Muideks, hetkel on see raamat Rahva Raamtu kauplustes lausa 38% odavam. Kiirustage, soovijad!

 Mina soovitan seda lugeda 100% .

 Aitäh, autor, et sellise(d) loo(d) kirja panid!

Rahva Raamatu lehelt:RAAMAT

KARMAVÕLAD

Autor: INGA RAITAR
 2 Google +0  0 Share0

Pealtnäha on need kolm erinevat lugu. Üks toimub Tiibeti kloostris. Teine suure näljahäda aegsel Iirimaal. Kolmas kuskil siinsamas, mitte eriti ammu. Igas loos on kolm osalist, kes otsivad vastust küsimusele, mis siis tegelikult on armastus ning kust ja mis eesmärgil ta meie ellu tuleb. Miks vahel on tunne, et oled inimest, kellega just lähedaseks said, tundnud juba terve igaviku?
Iris, noor edukas naine, kohtab lennukis meest, kes pole kaugeltki “tema tüüp” kuid kellega ometi tekib kogu naise senist elu pea peale pöörav armulugu. Imekaunis mõisahärra sohilaps Ireen armub vaesesse perepoega suvel, mis saab saatuslikuks tervele külale ning hukatuslikuks talle endale. Noor munk Ikaro on tunnistajaks parima sõbra räpasele saladusele ning peab valima, kas reeta kõik, mida ta pühaks peab või tunnistada endale, mida ta tegelikult ihaldab. Miks sekkub meie ellu saatuslik karma ja kaugele selle lõimed ulatuda võivad?
“Karmavõlad” on ühtaegu romantiline armastuslugu ja samas ka põnev fantaasia inimsuhete taga kulgevate salapäraste saatuseniitide teemal.



5.jaanuar. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar