esmaspäev, 1. jaanuar 2018

ELU PÄRAST ELU 3. (10.pt)


  1. peatükk

  „Max, kuidas ma siin oma riideid pesta saaksin? Ära ütle, et hakkan käsitsi neid küürima, nagu vanavanemad omal ajal?“ oli Trevor mures, sest elamises ringi vaadates talle pesumasinat silma ei jäänud.
  „Vaat kus prints tuli välja! Loomulikult peseme me kõik käsitsi oma musta pesu puhtaks. Ja kui ürbid liiga nõgiseks lähevad, võtame kummimusi appi, tead ju küll kuidas sellega tööd tehakse!“ tögas Max.
  „Einoh, tere talv! Mina küll ei kavatse ise neid pesema hakata! Ja natuke imelik on neid koju ka tarima hakata. Räägi, räägi, et te neid ise pesete! Viite pesumajja?“ ei suutnud ta mitte sõpra uskuda.
  „Ei mingit pesumaja! Sa ei kujuta ettegi kui kallis meil siin Rootsis pesumaja teenus on!“ andis sõber teada.
  „Hmm, tjah....raske juhus!“ oli Trevor hämmingus, kuigi käsitsi pesemine ei olnud talle võõras, aga talutav tegevus ka mitte.
  „Ehee, kas jäidki mind uskuma?“ päris Max.
  „Jäin ma jee! Sind tundes, tean, et sul on alati mingi vimka kusagil varrukas!“ lausus Trevor.
  „Olgu, olgu, tegelikult me pole keldrikorrusel veel käinudki koos. Tahad minna? Just seal asub suur pesuruum ja saun veel ka. Larista vett nii palju kui tahad, ega see üürile otsa ei lähe. Meie maksame igal kuul sama summa. Ja teades milline uhkus ja puhtus sa oled, käi või iga päeva saunas, pese või iga päev pesu, see ei morjenda kedagi.“ avaldas Max saladuse ja nad suundusid keldrikorrusele.
  „Vau! See on tõesti ruumikas paik! Pane või pidulaud püsti ja korralda saunapidu!“ imestas Trevor.
  „Aga miks mitte!? Sa ei ole ainuke kes nii mõtleb, paljud on selle juba teoks ka teinud. Ja sa ei kujta ettegi millisteks orgiateks need peod läinud on! Üksord tellisid töökaaslased isegi lõbutüdrukud kohale...“ tahtis Max ikka oma jutuga jõuda teatud auku, aga Trevoril polnud tahtmist seda kuulda. Trevor oli noormees kes eelistas korralikku suhet ning igasugused lõbutüdrukud ja lõbustusasutuste uksed oli tema jaoks tabud.
  „Jaajah, sind ja sinu jutte!“ lausa eelamdus Trevor sõbrast, kuigi viimane jahvatas nagu viljaveski ja sattus üha enam hoogu.
  „Sa, mees ei ole elu näinudki! Kõik tuleb siin elus järgi proovida, sest teist elu meile ei anta!“ ajas Max tarka juttu.
  „Tuleb, tuleb,“ ei viisinud sõber vaielda.
  „Kuule, läheks õhtul välja ja tõmbaks mõne tsiki hoovi? Korraldaks siin saunas ühe orgia? Mitte keegi ei keela meil siin labrakaid korraldada. Mis sa arvad sellest loost?“ oli Max õhevil.
  „Oh, sind! Välja võiks küll minna, aga kas oskad soovitada kuhu?“ mõtiskles sõber.
  „Kasvõi sinna samasse ööpubisse, seal on alati lööki. Kunstiinimesed on ju vabameesemad ja tihti ka kergem saak. Mõnele lohakale võiks ju rõõmu pakkuda küll.“ oli Max väga julm naisinimeste suhtes.
  „Kuule, sina oma lohakate jutuga, kas sa mõnda haigust ei karda endale külge pookida? Harrastad ikka turvaseksi?“ oli sõber mures.
  „Surm siin või Siberis, või koguni Põhjanabal! Suren, siis suren! Kellele see ikka korda läheb? Kas sina, Trevor armastad pulgakommi paberiga lutsutada? Mina küll mitte. Ja oma sekspartnerid olen ma ka välja koolitanud, ei mingeid kaitsevahedeid! Kui saatus tahab, tapab mis suguhaigusega maha, kui ei, siis ei. Vähemalt on asi mille eest surra!“ oli Max nii ükskõikne, et ajas Trevoril külmajudinad peale. Tal oli sõbrast kahju, kuigi tundes teda kaua aastaid, teadis ta, et Max ongi mõnes mõttes süüdimatu, aga kindlasti mitte halb. Maxil on süda õige koha peal. Mõnele inimesele on lihtsalt seksuaalenergiat ülevoolavalt antud ja just Max on üks nendest. Aga se, et ta naisi lohakateks nimetab, see on liiga madal ja näitab mehe nõrkust pigem, kui tarkust. Jah, eks inimesi ole igasuguseid, ka labaseid ja roppe, aga mitte kellegil pole õigust teise peale näpuga näidata, kui ta ise pole ideaalne. Ja väidetavalt pole ideaalseid inimesi olemaski.
  „Oh sõber, sõbrake, elu ei tohiks ikka nii ükskõikselt ka võtta! Mõtle vähemalt oma lähedaste peale! Mõtle kasvõi minu peale! Mina vajan sind, kui head sõpra, alati! Mul on kohutav hirm selle ees mis tegelikult Rootsis toimub, no ikka see sooneutraalsuse teema. Mis kuradi kiiks nendel rootslastel on, et nad sooneutraalsust pooldavad? Püha müristus küll! Täitsa häbi hakkab kohe! Võibolla on see valehäbi ja rootslane vaataks minu peale viltu, kui ma seda teemat käsitlen, aga ikkagi. Mul on, ausalt öeldes, sõpradele isegi häbi mainida, et ma Rootsi emigreerusin. Usu, kallis sõber, kui mul poleks näpud põhjas olnud, poleks ma ka siia tulnud. Olseksin isegi parema meelega Soome kalevipojaks läinud, aga kuna sina kutsusid ja ulatasid abikäe, nii ma siia sattusin. Ja Soomes on ka jama, eestlasi kiputakse juveelivarasteks tituleerima, aga eks nad ise ole selle nime välja teeninud ka. Samas ega Soome pole ka Imedema, sest järjest hakkab tuttavaid sealt koju laekuma ja kuulda on, et ega nii kergekäeliselt sinna enam Eesti orjasid tööle ei võeta. Kes omal ajal sai jalad alla, see sai. Paljud Eesti mehed on tänaseks seal oma firmad edukalt tööturule smuugeldanud ja elavad Eestis nagu kuningakassid, juhtudes firmasid vaid telefoni teel. Eks neil ole ka oma jooksupoisid, kes palehigis töötavad. Õiged mehed, peaks mainima.“ unustas Trevor ennast jutustama.
  „Eks sul ole õigus, jah! Vahel ma isegi kadestan sind, et oled nii kaine mõtlemisega ja täiskasvanulik. Kõige põnevam on see, et me oleme head sõbrad, aga loomu poolest totaalselt erinevad. Ma tean jah, et naise-mehe suhtes vastandid tõmbuvad, aga tundub, et see reegel kehtib sõprade kohta ka. Pean sinult ilmselt koolitust võtma hakkama, saan ka ehk paremaks inimeseks ja hakkan maailma paremaks muutma!“ tegi Max silma, kuigi ta ütles kõike seda väga veenvalt.
  „Alati olen sinu jaoks olemas, kui mind vajad!“ oli Trevor oma abivalmiduses kindel.
  „Aitäh, sõber!“ olid Maxil silmad justkui märjad.
  „Mis teeme siis? Kas lõhnatame ennast ära ja lähme lantima?“ küsis Trevor, mille peale Max vaid suuri silmi tegi, sest ta polnud harjunud, et sõber sellist elumehe juttu suust välja ajas.
  „Einoh, minugi poolest! Ja vaata, et sa alt ei vea!“ tegi sõber sõbrale silma.
  „Diil?“
  „Diil!“
  Kui mehed olid teist õllekannu tühjaks joomas, lähenes laua juurde üks pilukast naine ning jäi vaikides Trevorit vaatama. Max muudkui müksas sõpra laua all, aga Trevor eelistas vaikida ja teha näo nagu ta ei näeks, ega tunneks. Aga naine oli järjekindel, ta liibus vastu lauda ning palus Trevori tantsima. Trevor, viiskakas mees, nagu ta oli, ei suutnud keelduda. Pealegi lubas ta sõbrale, et nad teevad peo. Tempokas tants muutus iga hetkega kuumemaks, sest naine eelistas koos tantsimist, keha vastu keha, kuigi teised tantsisid lahus, nagu diskohittide puhul ikka. Üleüldse on rootslastel oamd tantsud, eestlastele kuidagi võõrad ja sobimatud. Max jälgis lauast sõbra seiklust ja teda tegi see kadedaks. Mehel polnud aega ise kedagi tantsule paluda, ta oli selleks veel liiga kaine ning ta pidi ju nägema mis saama hakkab.
Trevor, olles kerge õlluvine all, isegi nautis tantsu, sest ta polnud ammu nise lähedust tunda saanud. Peale teist tantsu kutsus naine mehe rõdule, kuid kohe oli neil ka turvamees kannul. Eks tutrvamehed ikka tea mis klientuur neil ööpubis liigub. Nad hoiavad kahtlastel tegelastel silma peal. Rõdul istusid nad pingile ning siis muutus naine eriti jutukas, isegi inglise keel, mida ta tantsides purssis, muutus selgemaks ja arusaadavamaks. Naine oma võitluskunstide kõrgemat tunnustust-musta vööd. Ta oli judomeister, keda isegi kohalikud pelgasid, aga Trevor ei osanud karta. Eks sellest oli tingitud ka tema ülbe hoiak laua juures, oodates, et mehed teda ise tantsule kutsuksid.
  Korraga avastas Max, et sõber on kadunud silmist. Mees tõusis lauast ja, nagu teadlikult, läks sõpra rõdult otsima.
  „Mida sa siin teed? Hull oled peast või! Kas ma sulle ei rääkinud, et siin ööpubis tegeusevad kahtlased naised, kes vaikselt meestele silmatilku joogi sisse tilgutavad ja siis hiljem nende rahakoti tühjaks teevad ning mida kõike veel!“ ei uskunud Max oma silmi.
  „Sa pole mulle midagi rääkinud! Kas ma peaks selle kadeduse alla liigitama?“ lausa ehmatas Trevor, et sõber teda, kui last, korrale kutsuda üritab.
  „Hull mees oled! Ära siis pärast hala, kui vesi ahjus on! Mina tahtsin sulle vaid head!“ keeras Max otsa ringi ja liikus lauda tagasi.
  „Lähme hotelli. Ma nii tahaks sinuga kahekesi olla!“ teatas peale sõbra lahkumist naine.
  „Oi,oi, ei, ei, ma tulin tegelikult sõbraga aega veetma, ma tõesti ei saa ega taha teda üksinda jätta!“ andis Trevor teada.
  „Kas sa oled homo? Oi, mulle nii meeldivad homod!“ teatas saladuslik naine.
  „Mida kuradit! Ma olen sada protsenti hetero!“ vihastas Trevor ning tahtis lahkuda.

  „Oled ikka või?“ haaras naine mehel käest ja juhtis Trevori käe oma kubemele, mille all meesterahva jäigastunud suguelund tuksles. Trevor oli sattunud transvestiidi küüsi.


1. jaanuar. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar