esmaspäev, 27. november 2017

Sulelennud 4


  Kahjuks sain ka täna fb vahendusel alles teada, et Pärnu eakam ja eakamate kirjutajate klubi SULEKLUBI pidas oma 40. juubelit ning selle raames anti ühine luulevihik välja. Mul on nii kahju, et PP veebilehekülg muudeti mingil ajal selliseks, et osasid artikleid pealehel ei näidata, tuleb ise otsida. Need oleks nagu teisejärgulised. Nii ma hetk tagasi alles kultuuri alt selle kesise info leidsin juubeli kohta. Ei kellaaega, ei...Kurb on. Ja PP-d ma ostma ka ei hakka, sest (vabandan osade ajakirjanike ees!) minu jaoks pole viimasel ajal sealt lehest eriti midagi lugeda, vaid ühe käe sõrmedel saan üles lugeda ajakirjanikke, kelle artikleid ma meeldedi loeks, kes veel sellesse ajalehte tööle jäänud on. Võibolla olen liiga kriitiline, aga see on minu (muideks, ka väga paljude mu tuttavate!) tagasihoidlik arvamus.

 Artikli info on selline : Ava see!

 Küll aga siirad ja suured tänud Ingale, kes selle sündmuse kohta fb-s fotosid ja videoid jagas, nii sain minagi osa.

 Siirad ja suured tänud ka Luule Luusele, kes oli täna selle imekena luulevihiku õues Germo kätte andnud! Lihtsalt ma ise olen taas kodu vang, sest hommikul tõustes avastasin ennast taas kaelaradikuliiti põdemas ja pidin käega pead padjalt tõstma. Aga ravin ennast kenasti ja küll ma taas liigun. Rajale ka ei saanud, kuid Germo käis koos Külliga kenasti vähemalt ära. Ilmselt eile sain külma, kui peale dušši poolpaljalt trepile läksin.

 Lugesin SULELENNUD läbi ning leidsin sealt mõningaid pärle, mille ka fotodele jäädvustasin, kuid osad olid kvaliteedilt viletsad ja lisan siia vaid need mis loetavad on.

 Palju, palju õnne SULEKLUBILE ja aitäh selle imekena raamatu eest!

 Ahjaa, endast niipalju, et kahe nädala jooksul lõpetasin ELU PÄRAST ELU triloogia 1. raamatu kirjutamise ning kirjutan 2. raamatut sarjast ning juba on üle poole ehk 17 peatükki kirjas. Olen lainel ja sukeldun nüüd romaani tagsi.

 No ja mõned fotod siia ka armsast Kitist ning õhtusest Pärnust.

...
Luule Luuse luuleread
Luule Luuse luueread
Aili Metsa luuleread...
meie võimukas Kiti :)
pühapäevaõhtune kuu...
Piiri tänaval pühapäeva õhtul...

27. november. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar