teisipäev, 7. november 2017

Jaansoni rada 79.päev

selline mõnus kohake kus poseerida :)

 Täna kulges meie rada teistpidi, kuna läksime kesklinna raamatuid posti panema. Kokku läbisime 6 km. Väga ilus ilm oli ja rada oli rahvast täis. Tervisesporti harrastasid kepikõndijad, jalutajad, jooksjad, ratturid ja isegi paar rulatajat.

 Ma vist tõesti nakatan inimesi. Ikka heas mõttes. Lisaks sellele, et minuga kaasas käib enamuse ajast mu poeg Germo, harrastab kepikõndimist ja naabrinaine Külli, kes siis, kui ma 18 päeva rajalt eemal olin ja kodus haigust ravisin, käis peaaegu iga päev Germoga rajal. Nüüd käib ka naabrimees Tiks jalgratast sõitmas ning on vähese ajaga juba 4 kg kaotanud. See on hea näitaja. Temaga saime ka juhtumisi täna rajal kokku.

 Käisin üle mitme nädala ka kaalul. Ma pole endiselt koju kaalu ostnud ja ei vaja ka seda, muidu hakkaksin ilmselt pidevalt kaaluma. Väga mõnus tunne oli kaalule minna, sest see näitas et olen 200 g hoopis alla võtnud. Seega organism on "teel võidule," kuna 18 päeva ma ju pmst ei liikunud, aga juurde pole tulnud. Tegelt riiete järgi sain ise ka sellest aru, aga kaal näitas sama ning hea tunne on, ausalt.

 Mõnus väsimus on täna, aga mõte töötab ja ilmselt lähen romaani. Või hakkan Portugali memuaare faili tõksima, eks näis. Tuba on soe ja kõht on täis, nõud ja pesud pestud ning aeg kirjutamiseks. Homme juba uued tuuled.

Kohustuslik fotogalerii:
Germo Jaansoni raja vasakkaldal...
ilus...
paadile...
kunagine kodu Väike-Jõe tänaval..
vasakkaldal...
7 km tähis...
teadmiseks...
novembrikuine rada....
Germo puhkab jalga...
istekas...
oo tuleks valge laev...
ausõna, mina olin ka rajal...
ilus...
nummi...
vot nii....
rattasportlane naabrimees Tiks
umbes 500 m veel koju...
kesklöinna sillal, teel koju...
ja siis Piiri tänavale kohvi jooma ja...


7. november. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar