neljapäev, 16. november 2017

Jaansoni rada 81.päev

pilt tehtud peale pika maa läbimist...

 Täna läbisime 10,1 km. Terve Jaansoni rada sai läbitud, siis veel kesklinnas asjatatud ja veidike ka mööda Niiduparki ja Niidumetsa loodust nauditud. Pedomeeter näitas just selliseid numbreid. Ma olen ju seenehoolik (korilane on veider sõna) ja isegi novembri teises pooles otsin seeni. Pilk otsib. Kui aus olla siis pilk ja süda otsivad veel kedagi, aga...

 Tegelikult oli asja pk smartposti, käisin seal ühe kavala saadetise järgi. Aga see on teine teema ja ei kuulu siia blogisse, jään saladuslikuks. Vot nii.

 Nii imelised sügispäevad tuleb ära kasutada, sest iial ei tea millal ilm ära pöörab. Jalg oli ka nii "lahti" ning Germo ei kaevanud kordagi väsimust. Paar korda istusime ka selle teekonna jooksul. Täna oli vähe tervsisesportlasi, vaid 3 inimest tuli vastu, üks rattaga, üks kiirkõndides ja üks joostes. Aga meil oli energiat nii palju, oleksime võinud veel pikema maa läbida, aga mind ootas kodus üks kiireloomuline kirjatöö ning kütmine ja söögi tegemine jne...Peale rada sai need tööd ka tehtud ning isegi iluund magatud. Nüüd olen omadega mäel, ei ühtegi kohustust. Oleks Ema täna tulnud, oleksin veel ühe kirjatööga tegelenud, aga see lükkus ja mulle sobib. Kangesti, kangesti tahaks romaani pugeda, ehk täna jõuan.

 Meil on hea naabrinaine, kes nagu tellimuse peale on olemas, kui hakkama kepikõnnilt koju jõudma, jõuab tema, nii ta meid pildistaski, sestap esimesel pildil oleme natuke ehk räsitud olekuga, et just jõudsime. Germo ju pildistada ei oska ja mul ei õnnestu ligi 2 meetri pikkuse pojaga mitte selfit teha, läheb kogu aeg aia taha. Heh!

 Ah, mis ma siin ikka lobisen, fotode laadimine võtab juba oma aja ja kibelen kirjutama. Olge nüüd ikka tervislikud ja minge rajale, ilm lausa kutsub!

Galerii:
minek kesklinna sillale...vaadake suurelt päikese ümbrust!
sõbrad said kokku...
pk
salakiri ;) nimi valesti...
telefoniGermo :)
lemmikmaja paistab ülejõelt. uus punane katus pandi...
Germo ja rada...
numbrid on täna valet pidi...
kalli Riina häärberi nurk ka fotole jäänud...meie kunagise kodu rada...
armas puhkenurk...
paadikesed...
...
jõgi on rajaga pmst triiki...
Temale ütleme alati tere :)
tagurpidi 6..............
uuel sillal...
sealt viib tee sillalt alla...
selfi pärast poole raja läbimist...
no ei õnnestu kahemeetrisega koos selfitada :P
teekond metsa...
...
seened...
seened...
peale metsamatka lemmikkohas...
lihtsalt ilus...
Germo jalga puhkamas...
isetekkinud sügistiik künka nõlval...
3 km koduni...
2 km koduni...
leia fotolt kollane kärbes :P
ja kõigest 1,5 km veel koju...
kodu(kesklinna)sild...
ja nüüd jõuame lemmikmaja juurde, ülejõel...
salaümbriku sisu, töö käib...;)


16. november. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar