kolmapäev, 18. november 2015

Siis kui fännid sind joonistada lasevad...



   Sain täna juba oma esimese jõulukingi. Kuigi mina olen see inimene kes jõuludest midagi ei arva, olen ma kingituse üle väga tänulik. Aitäh, Ülle Valt kes sa mind Alar Lilleväljal kenasti joonistada lasid! :) Noormehel on kindlasti annet, kuna miski minust on ära tabatud. Soovin Alarile tuult tiibadesse ja et ta jätkaks portreede joonistamisega!

  Kuigi ma ei tea (aga aiman) millise pildi pealt mind maha joonistas, on midagi siin mulle iseloomulikku ja olen pildil ära tuntav. Kuigi juuksed on mul õhemaks tehtud, aga ilmselt sellel pildil olid mu juuksed vihmased. Sellega olen väga rahul, kuna mul ongi neid liiga palju peas. Silmad ei ole kohe kindlasti minu omad, aga ma üldse ei pahanda, sest portree autor pole iialgi mind näinud. Minu silmad nii kurjad ei ole, ausõna. Ja rinnad,,,ma tõesti oleks õnnelik kui mul oleks sellised pisikesed kassitissid ;) Siis veel topeltlõug. Ma olen jah viimase poole aasta jooksul juurde võtnud (ja ma ei ole selle üle õnnelik) kuid käisin spetsiaalselt just peegli ees vaatamas oma alalõuga ja topeltlõuga, õnneks on mul alalõug eenduvam kehaosa kui topeltlõug, aga suure punnitamise peale sain enamvähem sellise topeltlõua endale.

   Igal juhul suur tänu selle suure töö eest! :)


  Lisaks pildile olen ma täna natuke tubli ka olnud. Kuigi jäin magama alles vastu hommikut, (kuna elasin teki all ka Westoffhauseni häärberis) jõudsin ma viia Taivele raamatu posti, tellida turult koti kartuleid, käia "Melanie ripsmepikendustes" ennast lille löömas,




käia "Helle ja Heleni" ilusalongis enda kulmusid tuunimas ja Kaubamajakas paki järgi. Nüüd on praad ahjus ja plaanin sukelduda paralleelmaailma. Tegelt on vaja üks luuletus üle vaadata (mitte enda oma) aga ma pole luulelainel hetkel grammigi ja vabandan autori ees, et asi venib. Iga asi õigel ajal.

Mind on päris mitmel korral joonistatud, saate vaadata siit:
autor Kadri Kask
autor mina ise
autorit ei mäleta...
autor keegi tänavakunstnik...
autor mina ise
autor Eero Tamm
autor Iff

   18. nov. 2015.a.
Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar