reede, 6. november 2015

Alõõtsade uputus! :)


  Katsu sa siis romaanilainele sukelduda, kui head inimesed toovad sulle koju kätte hulgimas koguses alõõtsasid! Aitäh, Terje ja Koit! :) Sellised näevad siis välja novembrikuu puuviljad. Vahva! Eksole? Mu kalli  sõbranne isal oli nendest uputus ja nii need minuni jõudsidki. Ja igasuguseid hoidiseid sisse armastan ma teha. Aitäh, aitäh! Ühesõnaga 14 purki on kaanetatud.

  Nagu pildilt näha siis pooled alõõtsad on alles sisse tehtud. Kompotiks tehtud. Aga pooled teen moosiks. Kougin kivid välja ja lisan suhkrut ning kaneeli ja nii need purkidesse potsatavadki. Esiteks annab kaneel väga hea maitse, on tervislik ka ja teiseks mul polegi rohkem midagi lisada. Vaniljet on, aga olen katsetanud ja kaneel sobib paremini. Kogust ei ütle, panen kõike silma järgi.

 Ja tegelikult tegelen ma vahelduva eduga ka ühe artikliga siin ning lappan koos kirjastajaga mu uue luuleraamatu "Ööde tütar"käsikirja. Raamat veel sünnitusvaludes ei ole, aga ... ;)

  Lastekas ilmub ilmselt alles uuel aastal kuna pole hetkel poolt rahagi koos. Aga ilmub ta kindlasti ja kõik kes toetasid vähemalt 10 euroga saavad mu lasteka PETU ka endale. Aga ise peavad järgi tulema. Posti panen ma nendele kes toetasid 12 euroga, nagu seal "kampaaniapostituses" ka kirjas on.

Reeglid on endised ja lasteka kohta saate lugeda SIIT.

  Nüüd on aga kange tahtmine veel Westoffhauseni häärberisse minna, näis kas...Kogu aeg elan ju paralleelmaailmas, aga alati ei õnnestu kohe kirja panna järgmist peatükki. Ehk siiski...


6.november. 2015.a.
Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar