kolmapäev, 25. november 2015

Lustakas fotosessioon Pärnus!

mina poeg Germoga. foto: Tiina Azojan

Täna varahommikul lõime Germoga ennast lille, sest meile tulid "külla" Janek, Silver ja Tiina. Ühesõnaga oli  lepitud kokkusaamine kesklinnas, "Elleni kohvikus" kuid selgus, et neid kohvikuid on mitu. Nii me Germoga "ValeEllenist" Tiinat otsima läksimegi ja jooksime pigem minu laste isapoolse tädi Riinaga kokku, mis oli ka muidugi juba armas üllatus päeva algatuseks. Ja isegi minusugune pime võib vahel näha (olen lühinägelik). Korraga vaatasin üle tee ja nägin Tiinat seismas. Nii me kokku saimegi ja õigesse "Ellenisse" suundusime. Ma ausalt olen vist kotis elanud, ei teadnud et Rüüti 35 (kunagi asus seal "Kalevi" söökla) asub üks imeline ja hubane kohvik, mille Tiina välja valinud oli. Siin kohal siirad tänud kohviku armsale personalile kes meil seal paar tunnikest kena fotosessiooni teha lubasid. Aitäh, aitäh!
üks ütlemata armas hing, Janek Muru :)

  Edasi suundus teekond Koidula parki, kus lisaks alasti puudele laius ka kena pihlapuu, kenade marjadega. (Muidugi Tiina oli meist kõige varem Pärnu kesklinna jõudnud ja selle juba avastanud). Fotosessioon jätkus seal. Ja uskuge või mitte, sellest kujunes ülipositiivne ja naeru täis päev. Germo pidas ka uljalt vastu, kuigi kogu tähelepanu oli temale suunatud ja 2 ning pool tundi poseerida pole just kerge, eriti kui sa pead fotograafi sõna kuulama. Aga ta oli väga tubli ja sai kenasti hakkama! Ilm oli ka ju ilus, kuigi külmapoisid hakkasid lõpuks ikka näpistama ka. Aga nagu üteldud, et naer teeb rinnad rõõmsaks, nii ka oli.

  Nüüd tahad teada miks selline fotosessioon toimus? Oled uudishimulik? No, ole, ole, iga asi omal ajal! ;) Mina olen salalik.

ajakirjad "Vaimupuu"

  Janek Murule siirad ja suured tänud ajakirjade "Vaimupuu" eest, mille peatoimetaja ta on. See on ikka suur ja raske töö mida sa armastusega teed. Imetlen sind endiselt, kui töökat, kindlameelset ja rõõmsat inimest. Üteldakse ju nii nagu tööandja kolleggidele nii ka kolleegid tööandjale. Su naer ja positiivsus on nakkav ja see tegigi meie pisut tuulise ilma postiivseks. Aeg lausa kadus kätte. Aitäh, et sa olemas oled!

Silver, Janek Muru ja Tiina Azojan

  Tiinaga tutvusime hiljuti Tallinnas ühel "Vaimupuu" sündmusel kus ta fotograafina töötas. Ja peale seda facebookis, nagu tavaliselt, saime sõpradeks.  Julgen ütelda, et tegu on äärmiselt siira ja toreda inimesega, kes on ka oma töö (fotograafia) küljes hingega. Eks meie teame mis või kes meid ühendab ja seega ilmselt mõistame elu raskemaid külgi lausa sõnatult.

Silver ja Janek

  Ja Silverit, siirast ja rõõmsameelset noormeest nägin esimest korda. Oli samuti rõõm tutvuda! :)

  Elus on nii palju valu, kannatusi ja valsklust, aga kui sa suudad selle keskel positiivseks jääda ja südamest naeratada, naeratab ka elu sulle. Nagu täna. Kui palju rõõmu saime me juba sellest, kui Janek puges minu kõrvale seina äärde ja palus mul see koht vabastada, aga ma ei saanud läbi seina minna. Vabastav naer oli kohe saalis.

  Inimesed tundke rõõmu hetkest endast ja unustage kasvõi korraks päeva jooksul see pime ja pikk (tihti masendust tekitav) periood ning tundke elust rõõmu, tundke rõõmu igast hetkest mis teile on antud, mitte ärge nähke tonti või kolli seal kus teda ei ole. Vahel piisab vaid ainsamast kallistusest või naeratusest et seljatada mure ja kurbus, ning lasta valgus oma ellu. Just selline päev oli meil täna Pärnus. Lisan siia Tiina Azojani, Janek Muru ja Silveri tehtud fotod tänasest päevast, aga nendega läheb aega veel. Õhtul hiljem. Ise tegin vaid mõne klõpsu sest asjatundjad ja uhked aparaadid olid kohal.


Germo. foto: Tiina Azojan
Germo. foto: Tiina Azojan
Aitäh, kallid sõbrad, et te olemas olete! Uute kohtumisteni ja ikka elamise imet! :)



25. nov. 2015.a.
Pärnus
Mai
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar