pühapäev, 26. juuli 2015

Teist korda võeti lambalt vest

2. Lamba Vest Uulus 2015.a. 25. juulil

Lamba Vesti tehnika eest kandis hoolt Andres Hirvela (minu kodukandi mees)
  Eile. 25.07.2015.a. toimus Uulus, Pärnumaal "Lamba Vest," kuhu sattusime seltskonnaga suhteliselt varahommikul, kuna teadsime, et sündmus toimub, aga keegi meist ei teadnud mis kell algab. Nii me algul Läti poole suundusime, aga õnneks Võistes plaanid muutusid. Tegime seal veidi aega parajaks ja jõudsime kelle kümneks Uulu tagasi. Küll oli mõte minna metsa kukeseenele, aga polnud vastavaid riideid seljas. Küll oli mõte sõita Ainažisse, kuid me polnud enam kindlad kas seal veel Meremuuseum on. Mäletan, et kunagi oli. Aga seekord jäi asi katki.
Loomulikult tervitas rahvast ka Tahkuranna vallavanem Karel Tölp
mina 25.07. 2015.a. Uulus
  Mind natuke hämmastas, et sündmus nii hilja algas. Reeglina suvisel ajal algavad sellised sündmused (nt. Mihkli laat) kell 8 või 9. Aga nüüd olen targem ja tean.
sihukesed armsad põhu(heina?)rullid meelitasid möödujat vestile


Lamba Vesti toimus ka liha grillimise võistlus, aga selleks ajaks olime meie juba linnas tagasi. Aga nagu tavaliselt juhatas vägesid Aulis Rätsepp, kelle juhendamisel olin ka mina kunagi Pärnu Grillfesti eesžüriis grillijaid hindamast ja seda tänu Urmas Saardile.
Aulis Rätsepp sõna võtmas

Kohtasin ka Uulus mõnda armsat tuttavat. Aitäh Krista ja Piret! :) Ja ja, et oleks usutav, et ma seal ikka käisin, siis lasin ka fotosüüdistuse teha. Selle eest tänud Martti Müüripealile!




26.juuli 2015.a.
Vaeste Patuste Alev- Piiri
















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar