reede, 17. juuli 2015

Käruralli 100 raamatuga! :)

Rimi ostukäru




  Nagu te juba teate, jõudsid mu romaanid RIST TEEL täna smartpostiga Pärnusse. Eile hakkasin tuttavaid läbi helistama, et keegi ehk aitaks mu 100 raamatut koju tuua. Töö päev, teadagi , raske autot leida. Lõpuks jäigi asi lahtiseks.
  Täna hommikul tuli teade telefonile, et raamatud kohal ja see röövis minult une. Ikkagi kaua oodatud kaunikene. Kuna ma ei olnud kunagi enne smartposti teenuseid kasutanud, võtsin hommikul ühe romaani SEGAVERELINE ja läksin seda Eesti Posti viima. Sealt siis uurisin kus on Kaubamajaka smartpost. Nii ma sinna jõudsin. Üks hea inimene näitas kuidas ja mis teha tuleb ja teise paki sain juba ise kätte. Juhtumisi seisis smartposti pakiautomaatide juures Rimi ostukäru ja ma tõstsin rasked raamatupakid kärusse, sõitsin nendega õue ja otsustasin takso kutsuda. Siis tuli pähe idee (õigemini üks kallis inimene eelmisel päeval lõõpis ja soovitas, muidugi naljaga pooleks) , et sõidan käruga koju. Pmst elan Kaubamajaka ligidal, üle ristmiku. Ralli hakkas peale. Esiteks kiskus ostukäru koledasti kreeni ja mul oli tükk tegemist temaga. Teiseks andis keegi ristmikul autosignaali. Heh, nali naljaks, aga ma ei jlugenud ringi vaadata :) Siis tuli kõne ja auto oli olemas, loomulikult koos autojuhiga. Aga nad jäid hiljaks ;)
  Jõudsin lõpuks, üle vana Mai kino eelse platsi sõites (kallakust tahtis karu mind ise kaasa rebida) kodumaja ukseni. Kutsusin poisi alla ja parkisin ostukäru maja ette. Jõudsime õnnelikult kraamiga koju. Siis müttasin mitu tundi netis ja tegin süüa ning otsustasin käru tagasi viia, kuna varga tunne oli tekkinud. (otsuste tegelt tegin kohe kui kärui võtsin). Aga mida pole, oli käru.Tekkis hetkeks paanika, kuid leidasin selle selveri nurga juurest õnneks üles. Ilmselt üks memm, kes kogu aeg selveri kärudel silma peal hoiab, arvas algul, et see on selveri käru ja viis maja eest minema, ma arvan nii. Sain käru kätte ja tagastasin, nagu poleks midagi vahepeal juhtunudki :) Ning läksin panin portsu raamatuid taas Eesti Posti kaudu teel. Seekord RIST TEEL romaane.
   Ja teate, ma vahepeal väsisin ära, viskasin pikali. Ärgates astusid Juta ja Lauri (loodan, et Lauri nimega puusse ei pannud, kuna magasin alles tutvumise hetkel) uksest sisse ja minu unejuttu jätkus rohkem ,kui kauemaks. Jälle leidis mu uus romaan omale uued omanikud.
  Üldiselt on täna tulnud juba 40 tellimust, seega soovijad kiirustage, vaid 60 raamatut on võimalik minu käest otse ja pühendusega saada :)

Ikka teie Margit
17.juuli. 2015.a.
Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar