laupäev, 18. juuli 2015

Kuu aega blogimist!

Täna on siis väike tähtpäev, täpselt kuu aega blogimist. Panen siia väikesed andmed (rohkem enda jaoks)
Lehevaatamisi täna
28
Lehevaatamisi eile
124
Lehevaatamisi viimase kuu jooksul
3 072
Lehevaatamiste arv alates algusest
3 130
Lehevaatamisi tänase seisuga riikide järgi:


Eesti
743
Ameerika Ühendriigid
44
Soome
27
Norra
5
Kanada
1
Kreeka
1
Jaapan
1
Holland
1
Rootsi
1
Ukraina
1


  See pildike mille netist leidsin, sobib ideaalselt minu mõttemaailmaga kokku. Ilmselt sobib blogimine just emotsinaalsetele inimestele ja neile, kes on harjunud päevikut pidama. Minu jaoks on see ka siin minu päevik, mida kirjutan eelkõige enda tarvis. Muidugi tore, kui ka sõbrad loevad. Mul pole ju midagi varjata, minu elu. Samas ega ma blogimisega ikka oma tagatubadesse ka rahvast lase, midagi jääb ka suletud uste taha :)
 Ka on hea siin infot jagada teistega ja näiteks teha oma raamatutele reklaami. Mine tea, ehk leian kunagi aastate pärast siit ka materjali oma mõne raamatu tarvis.
  Täna näiteks sain taas sõbralt tagasiside oma esikromaani SEGAVERELINE kohta, lisan ka selle siia. Hea lugeda, motiveerib ja inspireerib. 

Tagasiside minu raamatule "Segavereline"
Margit, Margit, Sinus on tegelikult nii palju rõõmu ja sära ja Su jutt on reaalses elus ka väga vürtsikas ja rõõmurohke. Aga su raamat Segavereline on hoopis teisest maailmast, tõsisemast ja kurvemast. Samas teades mida sa oled kõik üle elanud, ei imesta ma üldse et see meeleolu raamatus kajab. Imestan tihti kus kohast Sa selle jõu ja enegia küll võtad, et suudad seda kõike teha mida teed.
Mulle väga meeldib peategelane Pent, ning ma lausa armusin temasse ära. Kas selline inimene on päriselt ka olemas? Või keegi temaga sarnanev? Üleüldiselt on raamat haarav ja paeluv, täiesti tänapäevalik ja sellepärast ma ei imesta, et mul võttis pool aastat aega, enne kui raamatukogus sellele pihta sain. Kogu aeg oli välja laenutatud.
Leidsin raamatus ka Sind ennast. Millises tegelases seda ma ei ütle. Arva? Muide, mu kursaõde luges ja nuttis, luges ja naeris ja tundis kohati, et oled tema elust kirjutanud. Usun et paljud samastuvad paljude seikadega sellest romaanist. Ja lihtsus võlus mind täiega ära. Mitte midagi ei jäänud arusaamatuks. Pigem oleks mõne tegelase kohta rohkem teada tahtnud, aga see tuleb minu uudishimust.
Tee seda veel! Ehk siis kirjuta veel. Ootan Su uut raamatut.
A.

Ilusat laipäeva, sõbrad! ;)
Teie Margit
18.07.2015.a.
Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar