reede, 10. juuli 2015

Käisime Papaga Tartus, Tammelinna raamatukogus esinemas

  Selle aasta 9. juulil oli mul (ja mitte ainult mul) Tartu päev. Hiljuti tuletas üks Tartu sõbranne mulle meelde, et eelmisel aastal täpselt samal päeval viibisin ka Tartus. Tookord koos maailma pari
ma sõbranne Jaanikaga, aga sellel korral sõitsime sõber Alari "Papa" Jansoniga Tartu, Tammelinna raamatukokku esinema ja oma loomingut esitlema. Enne Tartut jäi muidugi teepeale ette Võrtsjärv, kus väikese peatuse tegime ja mõne pildi pildistasime.
Sellel korral ma vaatetorni ei roninud. Korra piilusin sinna poole, aga ilm oli tormine ja...ma ju tegelt kardan kõrgust ka. Aga lohesurfareid oli päris armas piiluda.
Ja mis seal salata, härra Papa lubas mind isegi esimesele suitsupausile :)
Ja loomulikult kulges sõit edasi Tartu suunas.

Ja teate, kuidagi väga kodune tunne oli Tartusse jõudes. Päris ausalt. Kui ma peaksin kunagi mingil põhjusel Pärnu hülgama ja minema mõnda teise linna elama, siis selleks oleks kindlasti Tartu. Armastan seda linna ja tartlasi väga :)
Tartusse esinema sõitmise eest võlgneme tänud Seili Ülperile, kes meile selle võimaldas. Kuna nii minul, kui Papal on parasjagu puhkus, siis lihtsalt meile sobis ja nii see teoks saigi. Tänud muidugi ka armsale Luulele, kellega me alles seal tutvusime. 
Rõõm oli kohata ka vanu tuttavaid, kellega polnud aastaid kohtunud. Nendeks olid Kristjan Räst, Eno  Siimon (kadusid liiga ruttu, rääkida ei õnnestunud) ja Imre Vallikivi. Muidugi oli siiras rõõm ka reaalselt tutvuda kauaaegse virtuaalsõbra, kirjanik, poeet Thavet Atlase ja tema armsa perega. Ja Seili emaga ja...Ühesõnaga rõõm, et te tulite, olite ja nautisite :) Lisan väikse pildigalerii ka sellest kohtumisest.



Loomulikult sellega õhtu ei piirdunud. Peale esinemist istusime tunnikese "6teist KANNU" pubis. Muide, mina sattusin sinna pubisse kohe vahetult peale Tartusse jõudmist ühel lihtsalt põhjusel, läksin suitsu ostma. Leti taha tuli eakam daam, pihud aedmaasikaid täis ja pakkus. Milline soe ja armas vastuvõtt, mõtlesin, tänasin ja lahkusin. Jälle näide armsast
Tartu rahvast.No ja ei saa ju armsatest Viljandi sõpradest mööda sõita. Nii me Kerstile, Martinile ja Kaitile külla jõudsimegi. Pillid võeti kätte ja selline ansambel oli ühes armsas aias koos. Lahke pererahvas pakkus grillliha ja meie pakkusime vastu armsa Seili küpsetatud imehead rabarberikooki. Seega Seilike, võta teadmiseks, kõik sõid ja kiitsid :)













Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar