kolmapäev, 29. juuli 2015

Tagasiside mu romaanile RIST TEEL siin üheskoos!

minu teine rpmaan Riste teel
  Koondan ka siia kokku (k)arvustused oma uue romaani RIST TEEL kohta.
Algatuseks saate mu romaaniga tutvuda kirjastuse FANTAASIA lehel. Lugeda saate siit.

******************************************************************

Esimene tagasiside mu uuele romaanile RIST TEEL
Margit! Sa oskad inimesi hinnata ja isegi halvimat tegelaskuju.Sa ei halvusta, pigem õpetad ja suunad vaikselt paremuse poole. Ja raamat ise on väga elutruu.Näitab seda, kui palju saaksime tegelikult abi loodusest. Paneb mõtlema paljude asjade üle siin elus. Tekitab tahtmise enese sisse ausa pilguga vaadata.
Ü.

***********************************************************************************************************

Tagasiside mu romaanile "Rist teel."
Margit, kus sa küll ennem olid? Oehh, nüüd leidsin valemi migreeni raviks ja hakkan seda katsetama. Ja need kaitsenukud teen ka endale kindlasti. Nii palju lihtsaid nippe millest ma ennem mitte midagi ei teadnud hargneb selles raamatus lahti. Ja nii südamlik raamat pealekauba. Kus neid ravipüramiide saaks? Ja nii lihtsad nipid oma kodu puhatamiseks...See on sul tõesti nagu õpik. Sukeldun nüüd edasi raamatusse. Tulin aitäh ütlema. Aitäh!
M.

************************************************************************************************************

Tagasiside mu uuele romaanile Rist teel.
Läksin täna spetsiaalselt Sinu uue romaani pärast poodi. Võtsin riiulist raamatu ja hakkasin seda lugema. Kui oli kaks peatükki läbi lugenud, võtsin raamatu ja ostsin selle ära, sest see raamat lausa peab kodus olema. Seal on nii palju õpetlikku. See on Sul nagu eneseabi raamat. Margit, kuidas see kõik Sinusse ära mahub? See teadmine ja kõik millega tegeled? Muuseas, Su "Virtuaalmees" jäi ka näppu, aga hetkel loen "Rist teel" raamatut ja see mehike peab ootama. Lähen nüüd edasi lugema. Tuleb ilmselt magamata öö. Oi, kuidas tahaks Sind kallistada ainuüksi selle eest, et Sa olemas oled! Chiao!
M.

*****************************************************************************************************'''''''

Tagasiside romaanile RIST TEEL
Aitäh Margit. Super raamat. Sa oled nii andekas, su teostes on nii sügav mõte. Miks nad ainult nii õhukesed on? Mõlemad lõppesid kuidagi poole pealt. See tekitas natuke pettumust.
Rist teel sisu on super ja väga hariv. Mulle oli just seda vaja praegusel eluhetkel.
Mulle meeldivad hästi paksud ja ma maksaksin sinu raamatu eest kinnisilmi.
Sul on jõhker anne ja sa saad kindlasti väga edukaks. Rist teel on super. See on nagu õpik. Ma isegi ei oska seletada kui palju ma sealt sain.
A.

***********************************************************************************************************''

Tagasiside romaanile RIST TEEL
Bingo! Tüdruk kuule lõpuks ometi panid paberile selle tarkuse millega sa mind aastaid aidanud oled. Olen väga palju saanud sinult abi, aga kas sa ei karda et nüüd hakatakse sinu poole küsimustega pöörduma? muide ma siin valmistasin neid kaitse nukke juba eelmisel kuul. ja kodu puhastamisega sain ka ise tänu sulle hakkama. ma nii mäletan neid aegu kui linnas üle aastate õigel ajal, siis kui mul tervis oli ikka päris käest ära.
nii hea ja õpetlik raamat on tõsiselt Margit.
omamoodi oskus on oma teadmised romaaniks kirjutada. Sul ju tegelt on neid teadmisi palju rohkem kui selles raamatus aga ma leidsin ka palju sellist millest me polegi jõudnud oma vahel rääkida. Aga ikkagi luuletada oskab igaüks kui vähegi tahab kuid sellise õpetliku romaani kirjutamine käib kindlasti paljudele üle jõu . ma olen alati imetlenud inimesi kes seda teha oskavad.
röövisid mult pühapäeva kuid luban sul seda veel teha.
L.

*************************************************************************************************************'

29.juuli. 2015.a.
Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar