laupäev, 4. juuli 2015

Kolmelt ühissünnipäevalt hardrockima?


https://www.facebook.com/pages/Hard-Rock-Laager-2015-Vana-Vigala/867941906625745?pnref=lhc  Eile sain siis oma imago muutmisega ühele poole. Kõigepealt sai kulme kohendatud ja olen väga rahul, kuna mu lemmik "kulmutar" Irina, "Helle ja Heleni" salongist oli tööle tagasi naasenud. Lisaks sellele otsustasin kuu aega rastadest puhanud juuksed ära värvida. Hakkama sain.
  Lea Dali Lioni raamatu omanik olen ka nüüd. Otse autorilt ja pühendusega. Nii vähe ongi rõõmuks vaja :) Olen jõudnud seda juba pisteliselt lugeda ka. See on raamat millest ilmselt saab pikaks ajaks minu öökapiraamat.
  Kohtusin ka üle aasta oma Lapimaal elava noorepõlvesõbranne Anneliga, kellega juttu kohvi tassi taga jätkus rohkem, kui kauemaks. Loodan siiralt, et Anneli saab veel sellel aastal kodumaale naasta, siis sõidan talle kalurikülla külla. Külla, kus hetkel toimub suur küla pidu.Ja aitäh, kallis Anneli! Sa tead küll mille eest :)
  On suvi ja üritusi-sündmusi on palju. Kohe liiga palju. Igale poole tahaks jõuda, seda enam, et puhkan.Eile käisin lausa kolme sõbra sünnipäeval. Täna liiguvad mõtted Vana-Vigala Hard Rock Laagri suunas. Mõtted on minust ees, aga küll ma järele sörkida jaksan. Igal juhul plaani on võetud ja näis mida õhtu toob.
  Tule ja saa sinagi osa Pärnu suvest!

4. juuli 2015.a.
Piiri

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar