reede, 31. juuli 2015

Tänases Nelli Teatajas minu artikkel armastatud näitlejast Margus Oopkaup(b)ist!

Kas mäletate mängufilmi "Karge meri?". Või "Nipernaadit?" Või olete hoopis käinud Margus lavastatud näideneid kuulamas, vaatamas? Või olete Marguse luuleraamatut " Mõtle endasse" lugenud? Või olete hoopis sellel suvel Lottemaal teda koer Klausi osas näinud? Kõigest sellest kirjutan ma täna ilmunud Nelli Teatajas. Ja mitte ainult sellest. Margus pajatab avameelselt filmivõtete teglitagustest, oma haigustest jmmm...

näitleja, lavastaja ja poeet Margus Oopkaup



Tänaseks on Margus Oopkaup juba poolteist aastat täiskarsklane ja oma rajal tagasi. Oma liistude juures. Rõõmustame koos temaga. Osta ajaleht ja saad teada kuidas Margusel läheb.

  Või on sul üldse süda vaba ja oled Margusesse armunud? :)


Või tahad õla alla panna Marguse näidendiraamatu "Helduri lood" sünnile? (tegelikult oli see abipalve minu idee, Margus kuuleb ja näeb sellest alles lehte lugedes) Aga kahjuks kultuurikapitalil selle raamatu jaoks raha ei jagunud ja tundisn, et tahaks, et see ilmuks. Olen ise ta näidendeid lugenud ja need on väga head. 
  Igal juhul võta kasvõi minuga ühendust, kui tunned, et tahad õla alla panna.
pilt Margusest filmist "Nipernaadi!
Osa artiklist peaks jõudma ka järgmisel nädalal ajalehe Nelli Teataja kodulehele Nelli Teataja, kuid tervet artiklit saate siiski lugeda lehest. Kiirustage poodidesse! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar