reede, 31. juuli 2015

Minu romaan RIST TEEL leidis taas uue kodu

raamatu omanikuks sai armas Anne Lukk

Täna, 2 nädalat tagasi jõudis mu teine romaan "Rist teel" minuni. Seega ei ole möödunud kahe nädala jooksul minu elus ühtegi päeva, kui ma kas raamatut posti teel kellelegi kohale ei toimetaks või raamatu soovijaga ise kokku ei saaks. Sain endale 100 raamatut ja järgi on vaid üle 30-ne! Täna kohtusime Annega selveri kohvikus, nagu viimasel ajal kombeks on saanud. Tegin endale täna pärast eilset Eestimaa turneed vaba päeva, et veidi lihtsalt oleskleda, aga siis tuli meelde, et ilmus Nelli Teataja, suitsud olid otsas, pesupilber ka ja....lõpuks naasesin poest taas suure kotiga, nagu tavaliselt. Sähh sulle vaba päev, eksole? :P
See selleks. Tegelikult pean ennast salvestama ümber, pean ennast salvestama loomingusse ümber, sest mõned tellimustööd ootavad ja karjuvad juba mu järele. Peangi ennast peale blogimist kätte võtma (kujutate ette, võtan ennast kätte) :)
  Ja siis avastasin veel Nelli Teatajast oma raamatu reklaami, eksole mõnus teadmine autorile.
minu romaani RIST TEEL reklaam tänases Nelli Teatajas



Ja nagu tellimuse peale saime taas selveri kohvikus kokku Jüri ja Heldiga. Hakkasid teised ennast Tartuss etagasi sõiduks seadma, kuid tulid lõunatama ja ennäe, saimegi lahkumiskallistada! :) 
armsad Jüri Kaldmaa ja Heldi Murumets
Ja nüüd loomelainele! :)

31. juuli. 2015.a.
Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar