pühapäev, 26. juuli 2015

Kogun tasse

Soomest, Kirbu turult toodud tassid
  Vahelduva eduga kogun tasse. Kunagi, 12 aastat tagasi, kui Rootsis käisin, ostsin sealt endal kaks tassi. Siis tekkis huvi tasside vastu ja otsustasin, et hakkan igast riigist omale tasse muretsema. Asi jäi soiku sellepärast, et ma ei olegi reisinud. Lihtsalt elu on kallis ja iga unistus ei ole ilmselt määratud täide minema. Aga siiski, neid tasse ma kasutusele ei võtnud, need jäid mulle talismaniks riiulile.
  Möödunud aastal mööda Eestimaad koos Heli Künnapasega raamatuid esitlemas käies, kingiti tihti meile esinemiste eest tasse ja kogumiskirg sai minus taas hoo sisse.
  Kuigi enamasti kogun ma erinevate riikide, külade, linnade ja firmade siltidega tasse, sobivad kollektsiooni ka huvitava disainiga tassid. Eile kinkis üks sõber mulle Soomest, Kirbu turult leiva raha eest ostetud tassid. Siin need on :)
 Mul on palve teile armsad sõbrad. Kui te reisite ja paljuks ei pea, siis ostke mulle reisidelt kaasa tasse. Maksan hiljem kinni. Ka oleks armas, kui edaspidigi raamatukogud, külad, alevid ja linnad kingiks esinemiste eest neid. Aitäh kõigile kes seda juba teinud on!

Teie Margit
26.07.2015.a.
Piiri- Vaeste Patuste Alev

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar