kolmapäev, 29. juuli 2015

Homme Põhja-Eestit vallutama!

uus tass juures, Saksamaa linnalogoga ....
  Vahel plaanid muutuvad sekundite jooksul. Nii jäi ka minul täna bluusima minek ära. Lihtsalt otsustasin, et nii on parem, kuna homme hommikul kell 7.00 on äratus ja sõit kulgeb Põhja- Eestisse. Muidugi reisin ma lahtiste silmadega ringi (ei mingit magamist!), kuna kavatsen oma tassikollektsiooni täiendada. Antud pilt Saksamaa ühe linnaga sai muretsetud eile ühest Pärnu kaltsukast ja maksis kõigest 10 senti.
  Kaltsukates või popimalt üteldes second hand poodides jagub tasse ohtralt, aga ma kogun siiski kõige erilisemaid, või linnade, külade ja riikide logodega. Muidugi ka huvitavalt disainitud tasse.
  Mul kestab puhkuse viimane nädal ja see on üsna aktiivne. Ühesõnaga puhkan aktiivselt ja juba teisipäevast, 4. augustist olen taas kesklinnas tööl. Kirjutanud olen puhkuse ajal vähe, kuid ma pole selle üle üldse õnnetu, puhkus on, suvi on, nii palju on näha ja teha.
  Algselt oli plaan sõita Leetu, Palangale, kuid nagu ikka, plaanid muutuvad. Oma kodumaalgi kauneid kohti, mis on veel avastamata. Ärge siis pahandage, et näe, käisid minu kodukülas ja külla ei tulnud. Ütlen ausalt, stardime Pärnust homme seltskonnaga kell 8.00 ja kindlat sihti ei ole. Sõit kulgeb Põhja- Eestisse, nagu sõbranne ütles. Ongi põnevam ;).
  Ja juba reedel algavad ju Pärnus Gildipäevad. Tulge parem teie selleks ajaks Pärnusse. Gildipäevade kohta saate lugeda :
ja siit.

Kohtumiseni 31. augustil Pärnu Gildipäevadel!

29.juuli 2015.a
Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar