kolmapäev, 12. august 2015

Teisel lainel

mina Pärnu kesklinnas
  Kuigi paar eelmist postitust on mul seotud ühe uue looga, mis youtubes endiselt laineid lööb, on tänane postitus hoopis "teisest soost."
mina
minu ilutegija, armas Melani :)
  Käisin täna ennast lille löömas. Mitte, et mul enda ripsmed olematud ja õhukesed oleks, pigem vastupidi, aga need on valged ja ma olin ammu väsinud ripsmete värvimisest, kuni eelmise aasta juuli kuus avastasin, et Melani paneb väga hästi ripsmepikendusi. Lehekülge saate vaadata siit. Kui mul oleks tumedad ripsmed siis ma ilmselt neid üldse ei värvikski. Melani pandud rimpsmed püsivad mul peal lausa 5 nädalat, aga parem oleks kolme nädala tagant hoolduses käia, kuna enda valged ripsmed lihtsalt kasvavad peale. Kui Melani kunagi "ära oli", külastasin ma ühte teist salongi ja palju kopsakama raha eest, ning nädalaga tulid kunstripsmed maha lausa koos enda ripsmetega. See oli kohutav kogemus. Juba järgmisel päeval juuksurisalongi töötajad olid hämmingus, kuna neid langes nagu lund. Tegelikult võib asi olla ka inimeses endas muidugi. Kunstripsmeid ikka kõvasti hõõruda ei tohiks, ka vee ja tuule käest tulekls hoiduda. Ega need ei ole siiski igavaesed :) Olen juba üle aasta Melani juures käinud ja saan ütelds vaid kiitvaid sõnu. Vaid paaril esimesel korral langes üks pisar. Ei ole ma ei nutnud, ega silmapõletikus olnud. Pealegi teeb ta väga hoolsat tööd. Algul kulus lausa 3 tundi tal minu lille löömiseks, kuid nüüd saame kahe tunniga hakkama. Vilumus.
  Väga paljud on arvanud, et need on mu enda ripsmed, kuna mu enda omad on ka väga tihedad. Ja tegu on klassikaliste ripsmepikendustega, kuna volüüme ma tõesti ei vaja :) Samas on osad arvanud, et mul on volüümid. See juba ise näitab, kui head ja kvaliteetset tööd Melani teeb :) Ilusad ja tihedad
 
  Lisaks Melaniga aega veetmisele kohtusin ma täna ka armsa poetessiga Riina Einastoga, kes on Pärnut väisamas. Riinal on ilmunud luuleraamat "RING" ja ehk on veel midagi tulemas ;) Meie tutvumine oli armas, pmst läbi fb, aga eellugu sai alguse Pärnust. Riina elab pool aastast Mehhikos ja pool Eestimaal. Kui vaid oleks rohkem aega koos olla, küll siis jutustaks. Nii palju on rääkida. Ehk kohtume veel enne, kui ta taas läheb...Aitäh! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar