teisipäev, 18. august 2015

Täna, 2 kuud blogimist!

   Täna, täpselt 2 kuud tagasi alustasin blogimisega. Plaan oli iga päev midagi blogida, aga on ka sekka tulnud päevi, mil lihtsalt hoian ennast virtuaalmaailmast eemale. Vahel lihtsalt on puhkust vaja. Ja mõnel päeval on lausa mitme blogimise jagu materjali. Seega minu avalik päevik saab peaaegu igal päeval uue näo. Tänaseks rõõmustavaks sõnumiks oli muidugi ka ühe minu jaoks väga kalli Poetessi tagasiside minu neljandale luuleraamatule "Külalood ehk vaaderpass", mis ilmus möödunud aasta lõpus ja on siiani ostetumate luuleraamatute hulgas ja hetkel TOP 8! (müügiedetabelis). Väike fotojäädvustus ka siia. Parim koht on olnud 6!


Tagasiside mu neljandale luuleraamatule "Külalood ehk vaaderpass"
Kallis Margit, ma ei oska veel öelda, et saaks avalikult välja panna, kuid.....
Olen jahmunud ja üllatunud, jah, ikkagi üllatunud, su külaloodi siirusest ja ehedusest ja inimestetundmisest ja situatsioonitajumise kunstist ja.... Kusjuures vabandust, ma pole veel lõpunigi lugenud, sest TAJUMINE võtab aega, millega sa hakkama oled saanud.Karm, jube, higistamaajavalt aus.Igas, no igas luuletuses on ootamatu puänt.Rsk see lajatab hinge ja laastab.Ma ei saa öelda, et sa oled nagu Mats Traat. ei, sa oled Margit Peterson.
Sa ju mõistad, et ma siin praegu pisarsilmil emotsioonides lajatan, mina ei lipitse.Mida fakki, see Külalood on sajandi Eesti elu teos!!!!!!!!!!!
Näedsa, ma ilmaaasjata ei oodanud hullumisei, mil seda lugeda saan.Ma ikka arvasin, et loen lõpuni ja siis viimistletult avaldan arvamust.....kuid isegi nüüd mul süda taob, ma pole täna lugenudki veel...aitäh sulle! Sa ju mõistad, see pole niisama,ma võin tahta Mehhikos elada, kuid ma ka olen eestlane. ja see, kuidas sina seda väljendad, seda eesti hinge, ee on... krt ma ei tea mis see on.See ei ole ilus, ei ole, see on üdinitungivalt valus. Ja tõde.Nii on.
R.

Ja muidugi on mul ka facebookis selle raamatu lehekülg (mis sisaldab ka igasugust tagasisisdet) olemas. Seda saate vaadata ja lugeda siit.
18. august. 2015.a.
Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar