esmaspäev, 24. august 2015

Esileedi Evelin Ilvese "Kirju" esitlus Pärnus, Rahva Raamatu kohvikus "Piano"

Esileedi Evelin Ilves ja mina. Foto: Mehis Palotu
 

   Täna õhtul kell 18.00 oli kõigil võimalik osa saada Esileedi Evelin Ilvese uue raamatu "Kirju" esitlusest Pärnus, Rahva Raamatu kohvikus "Piano". Kohale oli tulnud (minu andmetel) üle 60 inimese, kellest paljud kasutasid võimalust soetada endale ka raamat ning küsida Esileedilt sinna pühendus ja autogramm. Loomulikult tegin seda ka mina.
uhke on olla Esileedi raamatuga ühel riiulil ja ühel pildil
  Tegelikult sellest, et selline sündmus aset leiab, kuulsin ma möödnud nädalal oma armsa Ema käest, kes soovis endale pühendusega raamatut. Nii ma siis kohale läksin ja ka endale selle soetasin. Olin ju ennegi käinud Esileedi Evelin Ilvese eelmise raamatu "Leib" esitlusel ja seega ei olnud see esmakohtumine.
  Sain põgusalt juttu rääkida ka autori endaga. Võin ütelda, et Evelinil Ilvesel ilmub kunagi ka midagi ilukirjanduslikku ;)
Evelin Ilves ja Viljo Vetik
Esileedi Evelin Ilves
  Kinkisin Esileedile ka oma romaani RIST TEEL mis juhtumisi asetses tema raamatuga ühel riiulil, müügiedetabelis, Esileedi raamat 1. kohal ja minu oma 7. kohal. Evelin Ilves küsis kas ta 12 aastane laps võib ka seda lugeda, kuna ta pidi väga lugeda armastada. Kuid mina väga ei soovitanud, kuna see ei ole siiski lasteraamat. Aga ise ta armastab ka muidugi lugeda.
kirjutab mu raamatusse pühendust
  Aga minu üllatuseks küsis siiras ja sõbralik Esileedi, et kas tahan ka temaga koos pilti teha. Kuidas ma ikka keelduda sain, kuigi ei olnud selleks just valmis. Aga pilt sündis ja tänud Pärnu Postimehe fotograafile Mehis Palotule, kes lahkelt küsis ka mu meiliaadressi ja lubas pildi hilisõhtuks saata ning pidas lubadust :) Lisan siia ka nüüd pildi, kus natuke näha edetabeli raamatuid.
üks KIRJU mu Emale ja teine mulle
  Port Arturi kaubamajadeketi omanik Viljo Vetik kinkis autorile imelise lillekimbu. Ja rahvas esitas aktiivselt küsimusi. Saime teada, et Evelin Ilves on tegelikult arstipaberitega naine, kuid pole omala alal saanud tööd teha, teadagi, kaua aastaid. Samas vestles ta, et peaks kirjutama lasteraamatu, kuna ainest ja inspitratsiooni on. Jääme huviga ootama.
  Ja siia ka jäädvuatatud hetk millal Evelin Ilves kirjutab mu raamatusse pühendust. Ning kaks raamatut, üks Emale ja teine mulle.


Rohkem pilte tänasest sündmusest saate vaadata SIIT.

Ja kohalik leht, ehk siis Pärnu Postimees kajastab sündmust ka, kuid kahjuks saavad lugeda ja vaadata vaid lehe tellijad. Link on SIIN.


24. august. 2015.a.
Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar