teisipäev, 4. august 2015

Siis, kui kaugeltnurga mehed Pärnut väisavad

muusik ja poeet Jaan Tammsalu Valgast
 Pakun, et aasta oli 2009, kui me Jaaniga Mai Rockiklubis esmakordselt trehvasime, kuhu tema oma bändiga esinema tuli, aga mina kiirustasin minema ja reaalselt tutvuda meil tookord ei õnnestunud. Toona korraldas veel Pärnu elav legend Aadu Sitapea Mai Rockiklubis pungiüritusi ja mina läksin tegelikult punkbändile M.A.A (kus mu sõbranne Annika Lainela trumme tagus)"näppu viskama". Aga kiirustasin sealt edasi "ühte kohta" ja ei saanud seega lõpuni õhtut nautida. Virtuaalmaailmas aga olime Jaaniga suhelnud ammu enne.
  Pärnu Rahva Raamatu kohvik PIANO on juba saanud läbi aastate lemmikkohaks, kus tihti käin teed või kohvi joomas loomeinimestega, nii oleme ka Jaaniga seal kokku saanud. (tõsi, täna juhtus see lausa tänaval). Leppisimegi sellel korral ka seal kohtumise, peale minu tööpäeva lõppu. Leidsin ju hiljuti raamatukastist mõned pärnakate punkluulekogumikud "Sõnaga Näkku" (2012) ja Jaan oli sellest ammu juba huvitatud. Nii ta selle omanikuks saigi. Muide, poes on need läbi müüdud, vaid minu käest on veel 3 raamatut saadaval!
  Ja lisaks kõigele suundusime Jaani ja Margitiga burgerirestorani "Diner" lõunatama ja mina sõin täna esmakordselt seal burgerit. Võin ütelda vaid kiitvaid sõnu, kuna eriti hästi maitses burgeri mahedast veiselihast tehtud pihv, mida teiste burgerite pihviga ei anna võrrelda, ei maitselt, ega suuruselt. See on siiralt hea ja värske. Soovitan burgerihoolikutel sinna sööma minna :) Ma ise küll ei ole burgeriusku, aga seal on tõesti head söögid.

andsin Jaanile loa sellest raamatust mõni punkluuletus viisistada ;) olgu mainitud, et selles raamatus (erinevalt SÕNAGA NÄKKU 2 raamatust) on avaldatud ehe punkluule ja osad on tänaseks viisistatud ka.
Jaani ja Margitiga Dineris


4. august. 2015.a.
Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar