reede, 14. august 2015

Müün oma raamatuid ka otse ja pühendusega!



  Olen läbi aastate müünud käest oma raamatuid. Müün seda ka täna. Müügiraha kogun oma esimese lasteraamatu PETU sünniks. Kui kõik illustratsioonid valmis saavad, teen muidugi ka Hooandja projekti, kuna lasteraamatu väljaandmine läheb palju kallimaks, kui romaani väljaandmine, kuna sinna tulevad värvilised illustratsioonid. Tänane pakkumine on:

Minu käest veel otse ja pühendusega saadaval: Pärnakate punkluulekogumik "Sõnaga Näkku" (5 viimast!) hind 8 eurot, minu neljas luuleraamat "Veerekese Pääl" (15 viimast) hind 5 eurot, minu novellikogu "Virtuaalmees" (5 viimast) hind 10 eurot, minu debüütromaan "Segavereline" ( maksan postikukud ise) hind 10 eurot ja minu uus romaan "Rist teel" , hind 15 eurot. Peale "Segaverelise" lisandub kõikidele muidugi ka postikulu. Kui tellid need kõik 5 raamatut, teen alet ja saad need kõik kätte 50 euroga! Soovist anna teada siia või postkasti?!

Minu novellikogu "Virtuaalmees " on tõusnud müügiedetabeli 45 kohale!

Minu uus romaan "Rist teel" on müügiedetabeli 49 kohal!




(kuna paljudel ei ole blogi, siis minu facebooki postkast on soovideks valla)




Ja minu neljas luuleraamat "Külalood ehk vaaderpass" on sisenennud TOP 10-sse! Ja püsib 8. kohal!

Mis saab ikka rohkem autorit rõõmustada, kui ta teoseid loetakse. Kuigi müün palju käest, läheb ka poodides mu raamatute müük edukalt ja see lisab vaid rõõmu halli argipäeva:)

Aitäh!

Margit Peterson

14. august. 2015.a.
Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar