esmaspäev, 10. august 2015

Valmis minu sõnadele 22. laul!!! :)

minu sõber Marco Tasane ehk stippar Marco :)
  Valmis minu sõnadele 22. laul! Jeeijeee! :) Selle viisistas mu sõber Marco Tasane.

Marco kirjutab Õhtulehele järgmiselt:

Täna ilmus Marco Tasasel, paremini tuntud kui strippar Marcol, uus laul, millel pealkirjaks "Kepikas."
Marco ise ütleb, et osa videost sai filmitud Anu Abozenko aias ja tema lemmik-naisstrippari Julia Kahru töökohas. "Videos olen selline egolaks nagu ikka. Glamuurne." 
Loo "Kepikas" sõnad lasi Marco kirjutada Pärnu kirjanikul Margit Petersonil. "Selline tore inglike, hästi siiras inimene ja hea fantaasiaga. Kuna tal oli inspiratsioonitulv sellel päeval, siis lugu valmis 30 minutiga."
"Tavaliselt olen teinud ju sõnad suurematel juhtudel ise, aga seekord siis sedapsi," selgitas ta.
*******************************************************************
ja lugu kuulata ning vaadata saate siit ja  siit.

KEPIKAS (sõnad)

mu meeled süttivad kui hooman elujanu mu silmi tekib tappev murdja mehe helk ei suuda osutada mina vastupanu kui sööd mind silmadega siivas on su pilk ei koti mind kui upud veiniklaasi ma hängin edasi ei salli raame siis ja hoia sina alt kui satun ma ekstaasi mu jaoks siis ühinevad põrgu- paradiis ma hängin tihti õhtulaternate tules mu seljas pilke püüab cucci firmasärk ja keset ööd kui uneks silmad sulen ei loobu bossi lõhnast see mu kaubamärk ei koti absoluutselt mind te kõõrdis pilgud ma olen noor ja olen väga kepikas ja põrgu käigu kõik see kes mu kallal ilgub mu keha ilus on ja pringilt seksikas 27.05.2015.a. Mai

Siirad tänud, sõber Marco! :)
10. august 2015.a.
Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar