neljapäev, 20. august 2015

Taasiseseisvumispäev armsa Heli Künnapasega

Heli Künnapas oma kolme pojaga. Mathias, Christian ja Joosep
 
   Võib ütelda, et täna oli meil ekspromt kokkusaamine. Vestlesime hommikul facebookis ja korraga avastas Heli, et on ju Pärnusse tulemas ja nii me siis leppisime aja ja koha kokku, kus kohtuda. Ma päristäpselt ei mäleta mis selle kohviku nimi Kaubamajakas on kus me istusime, aga sellel polegi tähtsust. Tähtis, et Heli ja ta lapsed on õnnelikult ootusärevuses, sest täna jõuab perepea Herlend koju koos pere ainsa tütre Mariaga, kellega ta haiguse tagajärjel pikalt Soomes, Oulu haiglas oli. Marial oli raskekujuline veremürgitus, kuid nüüd on taastumas ja tuleb koju kosuma.
Joosep
  Joosep ja Mathias süvenesid kohviku mängutoas telekast tulevasse lastesaatesse, või multikasse, kuni meil Heliga jätkus juttu kauemaks, kui kauaks ;)
  Hea, et osadel kohvikutel on laste mängutoad, sest lapsed ju tüdinevad laua taga istumast. Nii ka Joosep ja Mathias peale jäätisekokteile maiustamist taas mängutuppa suundusid.
  Ja muidugi pesamuna Chistian nautis meie seltskonda laua taga, pärast pallibasseinis hullamist ja "ratsutamist".
Mathias
   Meie saime lõpuks ka oma uued raamatud vahetatud. Kaua oodatud kaunikesed. Olin ise suhteliselt unenäoline alles ja seega endast tehtud fotosüüdistusi siia meeleldi ei lisa. Pealegi pole ma veel esmaspäevasest hamabaarsti juures käimisest päriselt toibunud. Ja mobiiliga pildistades ei tule just head pildid ka hämaras kohvikus. Tuhat vabandust jah, aga nii see on ;)
Christian
Heli Künnapas minu uue romaaniga Rist teel (mina sain tema Tähtajalise elu)
  Cristian on Heli Künnapase pere pesamuna, kes on mulle kuidagi eriliselt südame külge kasvanud. Ilmselt sellepärast, et olen temaga rohkem koos

olnud.Nimelt kasvas Cristian üles märkamatult meie eelmise aasta sügise ja selle kevade esinemistuuride juures. Muudkui sõi ja magas ja vahel ka rõõmustas meid oma hea tujuga. Just hea tujuga, sest ma pole iial näinudki nutvat ja pahurat Christiani. Hämmastavalt heatujuline ja rahulik poiss, muudkui naerab ja naeratab. Aga ega ma ei imestagi selle üle, kuna laps sünnib ikka vanemate moodi :) Herlendit ma tunnen vähe, oleme vaid mõnel korral kohtunud. Halba sõna ei oskagi

kosta. Ja, no Heli on supernaine, temast kirjutades jääks siin ruumi väheseks ;) Samas tunnen Heliga ka palju sarnasust, hingesugulust ja hämmastav on see, et viimasel ajal räägivad ka teised seda. Et isegi meie loomingus pidavat sarnaseid ja elutarku õpetusi olema. Ja ma ei väsi kordamast (olen Helile ennegi mainunud), et näen Helis väga palju enda ära elamata jäänud elu, (selles mõttes ka, et kui ma saaksin otsast alata, siis elaks täpselt samamoodi, kui tema, uhh, läks keeruliseks, aga nii on) selles mõttes, et meil on tõesti mõttemaailm sarnane, kuigi mina ilmselt poliitikasse ei pürgiks. Igal juhul olen ma endiselt siiralt tänulik Emand Kati Saara Vatmannile, et ta mulle mõningate aastate eest ütles, et on Heli Künnapase nimeline inimene kes ka isegi kirjutab :) Ja nii meie tutvus alguse saigi. Aitäh, sõbrad!

tasside kollektsioon suurenes.
  Aga lisaks armsa Heli armsa perega kohtumisele, jõudsin ma ka lõpuks järgi oma tassikollektsioonile, mille mulle üks hea hing, armas Annely ammu posti pani. Täna on mu kollektsioonis juba kokku 19 tassi! Ja on peagi taas pere juurdekasvu oodata ;)
  Aitäh, aitäh, kallis Annely!


NB! Leidsin Heli profiililt ühe armsa video Mariast ja pean kohe siia lisama :) Vaadata saate SIIT.


20. august. 2015.a.
Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar