teisipäev, 1. detsember 2015

TOP 5: NOVEMBRI VAADATUMAD VÄRSKED EESTI MUUSIKAVIDEOD

 Nagu ma juba mitmeid kordi maininud olen, et olen strippar Marcole ehk kodnikunimega Marco Tasasele kirjutanud kahed laulusõnad. Kui esimene lugu "Kepikas" oli siin millalgi kuulatuvuse ja vaadatuvuse edetabeli tipus, siis ega teine lugu "Staar" ka palju maha ei jää. 4. koht on ikkagi väga hea.
  Jah, ma nende lugude promomisega kaotasin mõne sõbra, üks noormees kes Prantsusmaal elab, soovitas mul koos Marcoga hiljuti p....e minna ja pani mind blokki. Sinna p tähega kohta ma ei lähe, aga rõõmu jagan küll. Ja ütlen juba tont teab mitmendat korda, et mulle meeldib kui inimene tegeleb sellega mis talle huvi pakub, kirglikult tegeleb. Ja see viib ka sihile.
   "Staari" kohta räägivad asjateadjad nii:

TOP 5: NOVEMBRI VAADATUMAD VÄRSKED EESTI MUUSIKAVIDEOD

salsaller5
Novembrikuu tõi meieni palju uusi ja huvitavaid kodumaiseid muusikavideosid. Teiste seas avalikustasid musaklipid näiteks Daniel Levi, Okym, Respekt, Kõrsikud, Tähetargad, HVNS, Kristjan Kasearu & The Heft, Ingrid Lukas. Kuid millised viis olid kõige vaadatumad?
YouTube’i statistika kohaselt oli vaadatuim Smilersi “Et sa teaks”, mida uudistati kolme nädalaga pea 95 000 korda.
Auväärsele teisele kohale prantsatas Liis Lemsalu “Breaking the Rules”, mis kogus Smilersist üle 48 000 vaatamise vähem.
Pronksmedal kuulus novembris kollektiivi Ewert and the Two Dragons videole “Circles”, mille autoriks on Helen Takkin ning peaosas kaks suurepärast Eesti näitlejat – Maiken Schmidt ja Ott Kartau.
Eesti artistide/bändide uute muusikavideote TOP 5 YouTube’is – november 2015:
  1. Smilers “Et sa teaks” 94 660 vaatamist (Avaldatud 9. novembril)
  2. Liis Lemsalu “Breaking the Rules” 46 215 (11. november)
  3. Ewert and The Two Dragons “Circles” 32 485 (16. november)
  4. Marco Tasane “Staar” 31 362 (1. november)
  5. Maarja “Tulilinnud” 26 057 (13. november)
Tabel läks lukku 30. novembri keskööl vastu 1. detsembrit. Arvesse läksid ainult novembris üles laetud uued kodumaised muusikavideod.

Ja kui te arvate, et ma ajan jama, siis lugege ise SIIT.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar