teisipäev, 22. detsember 2015

Minu Inglite perre "sündis" täna 12. laps!



   Mulle väga meeldivad Inglid. Mitte, et ma neid kollektsioneeriks, aga nad lihtsalt tulevad mu perre. Täna tuli järjekordne 12. ning nendeks jõuludeks juba 2.

  Oleks mul kõik need alles mis on kunagi kingitud ja mille ise ostnud olen, oleks neid kordi rohkem. Osad on katki läinud ja osad olen ise ära kinkinud.

  Lisaks on mu seinal veel alles ka poja tehtud siidimaalist Ingel, mille ta kunagi Lavassaare Algkoolis tegi.
Kui ma eriti kasutuid asju ei korja (kollektsioneerin tarbekaupu-tasse) siis Inglid mulle väga meeldivad.

   Tänase Ingli kinkis mulle facebookisõber Ingrid Tölp, kes elab ka Pärnus, kuid kohtusime temaga esmakordselt, kui ma korraks töölt õue lipsasin, talle oma esikromaani "Segavereline" üle andma. Neid saab veel minu käest osta, teen odavalt, 5 euroga, kuigi poodides on ligi 20 eurot. Aga kuna kirjastus kinkis neid mulle ja ma ei pea osa rahast kirjastusele andma, siis sellise sümboolse summaga saangi müüa, n.ö. leivarahaks.

  Ilmselt käisid Inglid ka mu pangakontole AHF-ist kopikaid puistamas, kuna ma ei oska isegi aimata mille eest ma selle stipi sain. Kuigi, jah, minu sõnadele on tänaseks loodud 27 laulu, ehk on koer sinna maetud? Ei tea, ei tea...Igal juhul Google on selle koha pealt tumm. Aga noh, iga kopik on teretulnud, sest mu lastekas PETU kogub siiani toetust. Aga ilmub ta uuel aastal kindlasti. Hetkel seisab asi mõne viimase illustratsiooni taga.  Ja kõik kes toetasid, saavad ka endale raamatu. Varuge kannatlikku meelt ;)


Lehvitan.

22.12.2015.a.
Mai




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar