reede, 18. detsember 2015

Vaimupuu ajakirja kaanelugu minu pojast Germo Paavlest

foto: Janek Muru


    Jah, nii see tõesti oli, et kohtusime ja tutvusime Janekiga tema raamatu "Pimedusest välja" esitlusel Pärnus, mille on kirja pannud Kerttu Rakke. Istusin Port Artur 2 kaubamaja kolmanda korruse "Rahva Raamatu" kohvikus "Piano" ja lugesin seda raamatut, kui korraga seisis Janek minu ees, kus kohe meie vestlus aset leidis.

  Siit saate uuesti lugeda mu blogi raamatu esitlusest "Pimedusest välja"

   Peale seda said meist Facebooki sõbrad ja suhtlus jätkus. Peagi kutsus Janek mind ja mu poega rahvusvalelise fotokonkursi "Sõprus" lõpetemisele Tallinna, Salme kultuurikeskusesse. See oli üks imeline päev. Olen sellest ka juba bloginud.
 
  Novembri lõpupäevil sõitsid Vaimupuu peatoimetaja Janek Muru, fotograaf  Tiina Azojan ja autojuht Silver Pärnusse Germost (ja minust) ajakirja tarvis fotosessiooni tegema. Sellest sai üks südamesoe ja lõbus päev Pärnus. Aitäh, et te olemas olete!

 Uuesti blogi lugeda saate SIIT.

  Lisan millalgi veel uue postituse sellest fotosessioonist, kuna pildid tulid tõesti imelised. Täna ilmus ajakiri ja piltide avalikustamiseks on mul Janeki luba täitsa olemas.

 Nüüd aga kopeerin siia ajakirja tutvustuse Facebookist: (mille luba on mul ka täiesti olemas)

Värskest Vaimupuu jõulunumbris: 

Üks selliseid inimesi on Margit Peterson, poetess ja kirjanik Pärnust, kellega kohtusin esimest korda raamatu „Pimedusest välja“ Pärnu-esitlusel. Nagu toredate inimestega ikka – lobisesime maast ja ilmast ning kohtusime veel. Margiti pojast Germost ning sellest, kuidas ajukahjustusega lapse vanemana hakkama saada, ongi seekordse Vaimupuu numbri kaanelugu. Fotosessioon meeldis Germole väga. Selles, et tegemist ongi Päikesepoisiga, võib igaüks fotosid vaadates veenduda.
Tänavune suurüritus Vaimupuu jaoks oli loomulikult fotokonkurss. Juba neljandat aastat järjest toimuvat Vaimupuu fotokonkurssi võib pidada lausa rahvusvaheliseks, sest sel aastal osalesid ka meie sõbrad Leedust. Seekord ootasime fotosid teemal „Sõprus“.
Samuti on minister Tsahkna meeles pidanud Vaimupuu lugejaid. Tema pühadetervitust saab lugeda lk 3, kohe pärast peaminister Taavi Rõivase tervitust. Soovime kõikidele ministritele uuel aastal külma pead ja kuuma südant!
Uuelt aastalt soovin, et inimeste heasoovlikkus kasvaks. Hoolige üksteisest, ja mitte ainult jõuluajal, vaid läbi terve aasta. Me kõik vajame tähelepanu, headust ja soojust. Just hoolimine on kõige parem kingitus, mida oma elus saada ja anda. Seda pole võimalik kingipakki panna.
Vaimupuu toimetus soovib kõigile häid jõule ja rõõmurohket uut aastat!
Kohtumiseni aastal 2016!


________________________________

Ajakirja Vaimmupuu koduleht on: SIIN. 
Ajakirja tellida saad läbi annetuse. Ole pai ja toeta selle ajakirja väljandmist SIIN.

Ja lisan siia juurde veel eilse saate Tallinna TV.-s kus saatekülalisteks olid Kerttu Rakke ja Janek Muru. Väga südamilk ja õiglane jupike. Aitäh! Vaadata saab SIIT.
18.12.2015.a.
Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar