reede, 25. detsember 2015

Armas jõuluüllatus mulle, kui autorile!



   Tänud teavitamast, kallis Riina Einasto!

Päris mõnus jõuluüllatus on tunda ennast Doris Kareva ja Betti Alveri vahel, ehk siis luule müügiedetabeli 8. kohal! 

smile-emotikon Aga arvestage, et see luuleraamat on vaid lembelüürikutele. Sisaldab näiteks mälestusluulet Ardo Juhkovile, Kaika, Lainele, Raul Kevadele.
   Siin on lugu "Sõja jalus", mille on elavaks laulnud kaks Pärnu bändi "Rotiküla Kõutsid" (punklaul) ja "Pööloy Gläänz" (käis selle looga ka EESTI LAULUL). 
   Siin on ka Pärnu Oikumeenilise Naiskoori poolt elavaks lauldud loo sõnad "Surmale määratud maa" (Ester Murrand, kuid ma ei tea täpselt kas nad on selle repertuaari võtnud ja asjaga edasi tegelenud), minu laste isapoolsele vanaema mäletsusluule "Üheksakümnendad Tõnumaa talus", valik sonette jne...Imelised värvilised illustratsioonid Ariel Marksalult ja kõvad kaaned teevad hinna pisut küll soolasemaks, aga minu käest otse on ka veel võimalik seda 10 euro eest osta. Pühenduse kirjutan ka.

 wink-emotikon Esitlus toimub 9. jaanuaril Pärnus, lähemalt annan teada varsti.

"Rotiküla Kõutside" poolt esitatud punklugu saate kuulata ja vaadata SIIT.
Ja nende Facebooki lehekülg on SIIN.

Kunist pühade jätku!

Margit
25.12.2015.a.
Maismile-emotikon Aga arvestage, et see luuleraamat on vaid lembelüürikutele. Sisaldab näiteks mälestusluulet Ardo Juhkovile, Kaika, Lainele, Raul Kevadele. Siin on lugu "Sõja jalus", mille on elavaks laulnud kaks Pärnu bändi "Rotiküla Kõutsid" (punklaul) ja "Pööloy Gläänz" (käis selle looga ka EESTI LAULUL). Siin on ka Pärnu Oikumeenilise Naiskoori poolt elavaks lauldud loo sõnad "Surmale määratud maa" (Ester Murrand, kuid ma ei tea täpselt kas nad on selle repertuaari võtnud ja asjaga edasi tegelenud)), minu laste isapoolsele vanaema mäletsusluule "Üheksakümnendad Tõnumaa talus", valik sonette jne...Imelised värvilised illustratsioonid Ariel Marksalult ja kõvad kaaned teevad hinna pisut küll soolasemaks, aga minu käest otse on ka veel võimalik seda 10 euro e

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar