laupäev, 19. detsember 2015

Alustan ajakirja "Vaimupuu" kaasautorina

mina ja Germo . foto: Janek Muru 


   Nii kaua, kui ma ennast mäletan, olen armastanud kirjutada. Kuidagi loomulikult on läinud nii, et tänaseks olen kolme ajakirja ja ühe ajalehe kaasautor.

   2012. aasta jaanuaris ilmusid ajakirjas "Saatus & Saladused" mu luuletused ja sellest hetkest sai minust selle ajakirja kaasautor. Kirjutan sinna lühijutte ja novelle, toimetan kohale ka tutavate jutukesi ning aitan juba neljandat aastat täita luuleveergu. Selle kõige eest võlgnen suured ja siirad tänud Anne- Mari Alverile. Aitäh!

  Selle aasta juunis pakuti mulle kaasautori kohta ajalehte "Nelli Teataja". Selleks oli vaja kuue päeva jooksul kirjutada artikkel üle Eesti toimuvatest jaanituledest. Aega läks, aga asja sai. Jälle tänan Anne- Mari Alverit. Aitäh!

  Jaanipäeva veetsin ma ühes huvitavas Pärnumaa talus, kus loomad peremehe terveks ravisid. No ei saanud, pidin artikli kirjutama. See avaldati oktoobrikuu ajakirjas "Lemmik" ning sealt sai alguse mu kaasautori töö selle ajakirjaga. Taas tänan Anne- Mari Alverit. Tänud!

  Sügisel kohtusin armsate "Vaimupuu" ajakirja toimetajatega Janek Muru ja Kerttu Rakkega. Hiljuti tuli pakkumine alustada tööd selle ajakirjaga, mille ma meeleldi vastu võtsin, kuna olles ise erivajadustega lapse ema ja sotsiaaltöötaja, puutun pidevalt kokku erivajadustega inimestega ning kirjutada ma ju armastan. Pealegi on erivajadustega inimesed palju siiramad ja ausamad, kui paljud teised. Tänud teile armsad Kerttu ja Janek! Juba jaanuari algul sõidan veidi linnast välja artiklit tegema.

  Selle kuu ajakirjas "Vaimupuu" ilmus mu erivajadustega pojast Germo Paavlest artikkel ning selle tarvis toimus meil Pärnus fotosessioon koos Janek Muru, Tiina Azojani ja Silveriga. See oli üks imeline ja ülipositiivne päeva, millest saate ka teie piltide näol osa. Lisan siia kohe galerii. Fotode autorid on Janek Muru ja Tiina Azojan. Aitäh, kallid inimesed!

Vana- aastaga lõppeb mu sotsiaaltöö, siis luban aktiivsemalt kirjutama hakata :)

"Vaimupuu" väljaandmist saad toetada siin: Toimetuse telefon: 55634449, e-posti aadress: toimetus@vaimupuu.ee
www.vaimupuu.ee.
a/a: EE272200221053671605 Swedbank.

"Vaimupuu" kodulehekülg on SIIN.

Rohkem pilte saate vaadata SIIT.


  Kui keegi tehab, et temast loo teen antud ajakirjadesse või ajalehte, võtke minuga julgelt ühendust. Olen teie jaoks olemas.

   Ikka teie Margit :)

19.12.2015.a.
foto: Tiina Azojan
foto. Tiina Azojan
foto: Tiina Azojan
foto: Tiina Azojan
Germo
mina ja Germo Elleni kohvikus, Pärnus
Germo
mina ja Germo
Germo Koidula pargis, Pärnus
Germo
Germo
Germo
Germo
Germo
Germo
mina ja Germo Koidula pargis, Pärnus
Germo
Germo
mina ja kallis ja õilis hing Janek Koidula pargis, Pärnus
Päikesepoiss Janek Muru Pärnus

2 kommentaari: