laupäev, 26. detsember 2015

Jõulupühad Tammistes

Minu kallid Ülar Palmiste ja Ruth Kõlvart


   Eile sõitsime Germoga Pärnumaale, Tammistesse kallile sõbranne Ruthile ja tema elukaaslasele Ülarile külla. Ja, oh üllatust, päkapikud olid kingitused kuuse alla jätnud! Ju neil oli kiire, vaja ju ikka laste juurde naasta, aga arusaadav ka, nendele ju kõige kiirem periood aastas ;)

üks kingitus millega oli vaja ju poseerida
teine kingitus, imearmas
see kübar oleks justkui lapsepõlvest minuni jõudnud. Ema kandis sarnaseid
kallis sõbranne Ruth kingitusega

Germo kingitustega (uhke müts ja imesoe, Ruthi kootud sall)
mina kingikotiga
Germo kingikotiga
Ülar kingikotiga

  Ikka ja jälle ei saa ma ka üle perekassidest Jossust ja Teedust. Jossu on ehe inimestesõber, pugeja (ikka heas mõttes) kes peab kõike kuulma ja nägema. Ilma inimesteta ta olla ei oska. Eile õhtul oli ta lausa mures, kuna keegi ei tahtnud magama minna. No, nii sõbralik pererahvas, maitsvad toidud ja....pidime ju ikka ka kingitusi demonstreeima. Jossu oleks tahtnud ammu magama minna, aga ei saanud ju, sest lisaks kõigele tulid televiisorist head saated ja juttu jätkus meil hommikutundideni.

Jossu ja Teet
Germo mängib Jossuga
Jossul see hetk kus uni peale tikkus
Jossu on lihtsalt armas
ise nagu diivanikate
selfi :)
piilun laua alt mis toimub...

ja nüüd sain kellukese kaela 
  Teeduga on teised lood. Tema on kass kes kõnnib omapead. Käib tiiru kodus söömas ja kaob. Eks noorem kass Jossu ju tahab temaga mängida, aga Teet on selline tõsisem. Isegi ühele pildile õnnestus nad jäädvustada.


Germo peale habemeajamist ja enne juuste lõikamist (see on perenaise kleit, ei ole Germo oma) :)
Ruth Germole imelist soengut lõikamas
Pererahva ühissoeng (Germole)sai valmis
vajus kohe mõttesse
peremees Ülar
  Täna võttis võimsaid tuure Tammepärja juuksurisalong. Ruth lõikas kääridega Germole uhke soengu ja Ülar silus aparaaadiga kenasti üle. Ja muidugi ajas peremees kenasti ka Germo habeme maha. Päris sile poiss tuli välja.

ja see hetk kus peremees avastas, et minuga koos polegi pilti ;)
Palmiste ja Peterson ;)

  Tammistest koju sõites kohtus Germo bussis oma kunagise söögitädiga, kellega juttu jätkus neil kauemaks. Nagu teada, on Eestimaa nii pisike, kõik on kõigi tuttavad jne...Nii juhtus ka täna, et koos söögitädiga tuli bussi ka üks teine naine, kes osutus minu kauaaegseks facebooki sõbraks, Merikeseks. Mõlemad tunnevad ka Ruthi. Oli rõõm ka reaalselt tutvuda! Sihukesed põnevad jõuluüllatused siis.

 No ja, päevad on ka juba pisut valgemad ja uus aasta pole enam mägede taga. Hoidkem ja hooligem!

Margit Germoga.

26.12.2015.a.
Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar