teisipäev, 10. jaanuar 2017

Uued tassid kollektsioonis, Ingel jt...



  Täna sain lõpuks kätte ühe imearmsa pakikese. Olen terve nädala peaaegu kodu külge naelutatud olnud, sest tervis trikitab. Pakike jõudis Smartpostiga minuni juba eelmisel esmaspäeval, kuid siis ma haigestusin. Õnneks saab ühele numbrile helistades paki hoidmise aega pikendada. Täna küll on juba inimese tunne, kuid mul ei ole kummikuid ning Pärnus on vihmane sügis. Säästsin ennast jalgade märjaks tegemisest ja helistasin kiirabi Avele ja palusin abi paki kättesaamisel. Ave on nagu hea Ingel, siuhh sinna ja siuhh tagasi. No, mul on neljapäeval kalli Lea Jaanimaaga ühine raamatute esitlus ja säästsin ennast külmetamast. Siirad tänud heale Avele abi eest ja pirakad tänud heale Elinale selle imekena paki eest!

uus ja armas Ingel mu kollektsioonis
ja siin need on, imeilusad!
seep


  Olen nüüd kahe tassi, või vast õigem oleks ütelda kruusi võrra rikkam. Armas Elina saatis mulle Võru linna tassi ja Muumidega tassi. Muumipiltidega tasse korjab ta ise kuid neid ei pidavat Eestis müügil olema. Soomes aga küll. Mina olen tänulik nende imearmsate tasside (kruuside) eest! Aitäh, aitäh!

 Elina, kas sa loed mu mõtteid? Või oled mu blogisse vahel piilunud? No, igatahes suured ja siirad tänud ka selle imearmsa Ingli eest! Ma kogun Ingelid ka, kuid hetkel ei oskagi ütelda mitmes Ingel see mu kogus on. Aga armas on. Huvitaval kombel oli teda väga raske pildistada, jäi hägune. Aga ta sillerdab ja ilmselt sellepärast. Kuid see polegi oluline. Oluline on see, et mul on kogus üks imearmas Ingel juures. Otsin talle varsti ka kohe kuhu riputada. Aitäh!

  No, ja seepe ma kogun ju ka. See on uus hobi, kuigi kunagi enne olen ka neid kogunud. Seega suured tänud seebi eest! Ja salvi eest ka! Venemaa kaup on hea ja tõhus. Kunagi ehk annan tagasisidet.

***

 Lisaks sellele, et täna on mul külalistepäev olnud, sain netiavarustesse sukeldudes meeldiva üllatuse osaliseks. Üks bänd (nimesid ei nimeta, nagu kokku lepitud) sai valmis (või õigemini kohendab veel) minu sõnadele loodud punklauluga. Olen siiralt õnnelik ja tänulik. Aitäh! See bänd ei ole enne mu luuletusi viisistanud ja kui nende plaat kevadel ilmub, jagan ka teiega. Seniks naudin ise. Tõsiselt naudin.
Ma ei oska ütelda mitmes minu sõnadele viisistatud lugu see on, vast 30. Kuid peagi on oodata lisa. Praegu veel vaikin. Nalja hakkab saama.

Olge mõnusad!

10. jaanuar. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar