kolmapäev, 11. jaanuar 2017

Strippar Marco uus lugu "Nälg," mis seos sellel minuga on?


   Alles eile ma blogisin, et minu sõnadele valmis (või on valmimas) uus lugu ning umbes samal ajal sai strippar Marcol valmis järjekordne bravuurikas-glamuurikas lugu. Seega 2 lugu minu sõnadele ühel päeval lausa!

   Minul kadus eile õhtul millegipärast netiühendus ja täna, 24 h hiljem netti avades sai värske uudise osaliseks. Jah, ma kirjutasin selle laulu sõnad! Tõsi küll, ma ei mäleta enam mitmendad sõnad need sõber Marcole on, kas kolmandad või neljandad, aga luban, et meie koostöö jätkub. Marcot tundes võin vaid häid sõnu lausuda, kuigi olen 100% kindel, et paljud mu sõbrad või tuttavad kirtsutavad nina selle loo ja uudise peale. Aga see on nende probleem. Mina leian, et mida rohkem värve ja bravuuri, seda lõbusamaks ja positiivsemaks me oma elu elame. Ja ega Marco ka ennast superstaariks ei pea, ta on pesuehtne artist kes teeb seda mida heaks arvab. Teeb ihu ja hingega. Ja nii peabki! Igal ühel oma elu!

  Nagu näete lööb lugu juba laineid (vaadake esimest pilti). Minul on selle üle vaid hea meel. Soovin Marcole jõudu ja jaksu ning paksu naha kasvatamist! Tegelt ma tean, et ta on endale ammu juba paksu naha peale kasvatanud.


  Ja siia lisan mõned lingid, sest jäädvustan alati kõik oma loominguga seonduva oma blogisse. See on ju mu päevil!

  elu24
PUBLIK
Õhtuleht
ja
MuusikaPlaneet
YouTube


11. jaanuar. 2017.a.
Vana-Rääma

MuusikaPlaneedi artikli jäädvustasn meelsasti ka siia:



MARCO TASASE UUS VÄRVIKAS MUSAVIDEO “NÄLG”


Marco Tasase video "Nälg"Strippar Marcona tuntud Marco Tasane laadis täna YouTube’i üles oma uue, seksinäljast rääkiva loo video. Laulu sõnad kirjutas Margit Peterson ning biidi tegi djViisGleni.
Klipis osaleb lisaks Tasasele ka Julia Karhu.
Paar nädalat tagasi mainis Marco MuusikaPlaneedile, et juba aprilli alguses on oodata veel üht musavideot ja see lugu räägib armukolmnurgast.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar