pühapäev, 29. jaanuar 2017

Käib töö ja vile koos!


  NB! Postitus on rohkem jälle enda tarvis kirjutatud. Kuna suvel ma postitasin siia pidevalt oma töid ja tegemisi, siis blogist saan vaadata oma tegemiste ajalugu. Ehk siis antud juhul seda, kui kaua ma euroalustest tehtud pliidipuudega hakkama sain.

 Pliidipuid on mul ikka läinud, kogust ei oska küll ütelda, aga ikka on. Ahjupuid ostsin suvel vaid 2 ja pool ruumi ning nendest on veel pool alles. Lihtsalt nii soe talv on olnud ja ma kütan ahju vaid 2 korda nädalas, rohkem pole vaja. 25-29 sooja on kogu aeg toas. Küll aga teen ma iga päev tuld pliidi alla.

  Kuna mul on nüüd 2 kuuri, siis osad, saagimata lauad sai sügisel tõstetud teise kuuri ning nüüd oli paras aeg neid saagima hakata. Nagu ikka, on mul selleks puhuks alati abiks olnud poolvend Heiki, koos kellega me täna ka 3 tundi puid saagisime. Vahepeal märkasin ka pildile jäädvustada. Heikile suured tänud!
poolvend sätib asju saagimiseks paika..
värskelt saetud puud....
...põlevad ereda leegiga.

  Ahjupuudega vean kevadeni välja, kui talv just veebruaris ei otsusta enam tulla.

  Täna ma kirjutanud ei ole. See on päevade küsimus mil lõpetan lasteraamatu PETU LÄHEB KOOLI käsikirja kirjutamise. Olen selle raamatu pmst kuu ajaga valmis kirjutanud. Liiga pakuks ma teda taas ei aja, sest minu jaoks peab endiselt lasteraaamat õhem olema, kui täiskasvanute raamat.

 Ja nagu ma mõned päevad tagasi jagasin fb-s siis Rahva Raamatu veebis on lasteraamatu PETU juures kiri punasega: PEAGI LÄBI MÜÜDUD! Seega on kuu ajaga mu lastekas endale kenasti uued omanikud leidnud. Aitäh!

 Eile hilisõhtul sain ühelt erudeeritult kirjamehelt oma teise luuleraamatu "Avali Aegadesse" kohta südantsoojendava tagasiside. Siirad ja suured tänud! See motiveerib ja inspireerib ja paneb aru saama, et mu kirjutised lähevad rahvale korda. Hästi mõnus tunne on. Kopeerin need ka siia:

Tere Poetess Peterson!
Kirjandus on mu kirg ja seda just luule valdkonnas. Tänapäeva noorluuletajad on kuidagi väga emotsioonitud ja kalgid oma loomingus, kuid teie looming erineb. Mina vana mees, ehk isegi ehmatan oma kirjaga? Aga tahtsin vaid soovida, et te luuletamist ei jätaks. 
Võtke oma luuleraamat „Avali aegadesse“ nüüd ise ka kätte ja imetlege seda. Mina imetlen. Olete suur poetess, Eestimaaa uhkus!
Tervitustega A.K.

********************************************************************'
Priima, Tüdruk! Priima!

Olen Sinu loominguga kursis. Ilus inimene nii seest, kui väljast!

Parimat!
A.
*************************************************************************************

Loomulikult ma vastasin kirjale ja see teine (Priima...) on tema uus vastus mu kirjale. 


29.jaanuar. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar