neljapäev, 26. jaanuar 2017

Ajas ammuses + mööda Lääneranna radu...

see kõige pisem on minu kallis Ema lapsena(1936. aastal, 1. aastane). Suurte ja kahuste juustega on tema ema (minu vanaema) , valge triiksärgiga on minu vanaisa, tema ees istub mu vanavanaema (minu muusa) ja koob vanavanavanaema (97 aastane). teised pildil on sugulased...
  Täna tuli selline ootamatu sõit ette. Kuigi mul oli Lihulasse asja, ei teadnud ma ühe hea inimese telefoni numbrit ja telefoniga ma netis ei käi, jäi üks plaan katki, kuid loodan, et see saab veel teoks. Kadri, pean sind silmas.
  Hea, kui sul on õde (no, mul neid muidugi rohkem) ja hea, kui sind vahest kaasa kutsutakse, linnast välja, ennast n-ö. tuulutama. Nii me siis õe Reeda ja poja Germoga Lõpe-Lihula turneel käisimegi.

Ema 18. aastane
 Kuna meie kallil Emal on säilinud fotosid lapsepõlvest ja minul neid ei olnud, pildistasin fotod maha, et nendest paberfotod teha. Olen liiga netikeskseks inimeseks muutunud ja viimaste aastate fotod on ainult netis. Tõsi küll, hea Ema laseb nendest aeg-ajalt ka pärisfotosid teha, otsustasin seda mina ka. Seega tuleb siia suurem fotogalerii mu emapoolsest suguvõsast ehk siis juurtest. Jäädvustan need siia rohkem enda tarvis, et oleks blogis kenasti koos ja mine tea, et saan siit ka kunagi raamatu materjali. Ajalugu peaks iga inimene teadma-tundma, no, vähemalt oma suguvõsa ajalugu.

  Mõne klõpsu tegin ka Lihulas ja mõne Ämma juures. Külastatud sai seega Ema ja Ämma. Mõnusalt positiivne ja armas päev jõuab õhtusse. Sukeldun nüüd lasteka järge kirjutama.

Germo Lihulas
Lihula
Lihula
Lihula
Germo Vanaema juures Lõpel
minu maailma parima Ämma hiigelkass Kiti
uhke ja isekas, kuid üliarmas Kitike

26. jaanuar. 2017.a.
Vana-Rääma
Ema see pisike, valge juustega
Ema koolilapsena (valge mütsiga) Emadepäeval

Kalle, Malle, Raivo, alt Reet, Marge ja mina (õed ja vennad)
Ema 36. aastane
Ema (pisike ja valges), vanaema ja Iida oma tütrega
Ema (lumivalgete juustega) vanaema, vanaisa jt...
1. aastane Ema koeraga (Koongas)
poole aastane Ema 1936 .aastal
vanaisa Aleksander Kiisk
vanaema Marie Tamberg
vanavanema hoiab süles minu Emat, kes on alles 1. aastane. 1936. aastal Koongas
Ema(joonistas vanem vend Kalle) ja noorem vend Mati



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar