laupäev, 23. detsember 2017

MINA, SUPERNAINE, JÄÄN ELLU!- Heli Künnapas


  Just jõudsin loetud sarjast "Mõni õhtu romantikat" 5. raamatu MINA, SUPERNAINE, JÄÄN ELLU! Ja nagu näha, autoriks ikka kirjanik Heli Künnapas. Olgu siis mainitud, et sarjas on ilmunud 6 raamatut ja üks neist ootab veel minu öökapil.

 Raamatu tegevus, nagu eelnevate selle sarja raamatute tegevus, toimub ikka Pärnumaal, Pärnu-Jaagupis. Pereema Ragne on ühes firma kontoris asjapulk ja mees Krister töötab rekkajuhina. Peres kasvab lausa 6 last. Tavaline Eesti pere, kui nii öelda saab. Olgu, olgu, paljulapseline!

 Selles peres käivad lehed Ragne nimele, sest just tema on perepea. Kuna rekkajuhist pereisa on pidevalt sõidus, kasvatab pereema pmst üksinda lapsi. Ühel päeval teatab günekoloog, et naise tervisega pole kõik korras, ning tuleb võtta ette elumuutus. Ragne muudabki oma elu....Kuidas? Lugege ise!

 Minule meenuvad meie ühised reisimised mööda Eestimaad, kui oleme käinud lugejatega kohtumas. Alati on meil juba autos palju rääkida ning ilmselt on ka meie arusaam maailmast suhteliselt sarnane. Seda tõendab ka see, et me ei lepi kunagi enne lugejatega kohtunist kokku millest räägime, mõistame teineteist juba poole sõna pealt ja jutt aina jookseb. Nii on!

 Ma nii mäletan kuidas aastate eest Heli mainis milline huvi on tal nn "nõiamaailma" vastu jnejne...Nüüd, selles raamatus on näha, et tervendamine on tulnud ka Heli maailma. Mõnus! Ühesõnaga ma ei tahaksi rohkem reeta, aga soovitan siiralt lugeda, sest tegu on väga hea raamatuga!

 Ahjaa, 2 selle sarja raamatut on ka minu käest saadaval, aga arveldama peate autori endaga. Pühendusega raamatud ootavad teid minu kodus! Ja hind on kordi magedam, kui poes!

 Aitäh, Heli!

Rahava Raamatu lehelt:RAAMAT

MINA, SUPERNAINE, JÄÄN ELLU!

 28 Google +0  0 Share0

Ragne on Pärnu-Jaagupis elav 6 lapse ema, kes töötab Pärnus kvaliteedijuhina. Abielu rekkajuhist abikaasaga ei ole kõige õnnelikum, sest mees ei osale kuidagi pere tegemistes. Perekondlikule õhtusöögile eelistab mees pigem koos sõpradega olemist. Kõik laste ning majapidamisega seonduv on samuti Ragne õlul. Täielik supernaine, nagu kõrvaltvaatajatele tundub.
Ühel päeval saab aga Ragne günekoloogilt ootamatu diagnoosi. Ellujäämise nimel peab naine oma elu ja suhteid korrastama hakkama. Kuidas ta seda teeb, saad lugeda raamatust.
,,Mina, supernaine, jään ellu!" on Heli Künnapase romantiliste lühiromaanide sarja ,,Mõni õhtu romantikat" viies raamat. Kõik sarja teosed on eraldiseisvalt loetavad.


23. detsember. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar