reede, 8. detsember 2017

Kõige pisem ja nunnum sugulane käis külas



 Kuigi ma sain magama alles kell 5 hommikul, tõusin ma õnneks tervena. Või noh, enam ei köhi, aga nohu on ikka, kuid olen suhteliselt terve. Ja seda tänu saialilletinktuurile, mis on tehtud 60 pöördelise viina peale. Rajale veel küll minna ei julge, aga küll ma ka sinna jõuan. Kell 3 öösel lõpetasin peatüki kirjutamise ja kell 5 Piret Bristoli raamatu lugemise, millest kirjutan eraldi blogipostituse.

 Täna käisid armsad külalised. Meie suguvõsa (ehk tegelikult minu laste suguvõsa) kõige noorem tirtsuke oli ka kaasas. Alles 3 kuune tita. Muudkui naeris ja üldse ei võõrastanud. Küll need titad on ikka armsad! Selline särasilmake, nagu ta emme, keda mäletan veel väga selgelt samas vanuses. Minu lastele on see tita täditütretütar ja minu lapsed on talle vanaonu pojad. Imelik mõelda, aga nii on. Aeg lendab. Aitäh Riina, Kristi ja pisike Mia! Tegite halli päeva päikeseliseks!

 Luuleraamat veel täna mu postkasti ei potsatanud, loodan, et ikka potsatab, et ei jää kaotsi, nagu ajakirjad jäid. Ja kuna Omniva teenindus jätab soovida, kirjutasin sellest ka tänases Nelli Teatajas. No teeb kurjaks kui tead, et ajakirjad on teele pandud ja kohale ei jõua. Kuhu need kaovad? Ma südamest loodan, et mu uus luuleraamat, mis eile teele pandi, jõuab minuni. Kui ei, siis tuleb tõsiselt midagi ette võtta. Eile sain küll lõpuks Omniva infoliinilt teenindajaga suhelda, aga ikkagi selgus, et nende postikandja peab ajakirjad minuni toimetama. Seega süüdistada saabki vaid meie piirkonna Pärnu postikandjat. Ega ma seda asja niisama ei jäta, sest vargust ma ei salli. Natuke kuri teema tuli nüüd armsa hommikuse emotsiooniga ühte blogipostitusse, aga ma ei kannata ebaõiglust ja valet.

 Muidu olen kirjutamis- ja lugemislainel, ning see on ülihea tunne, kindlasti palsam ihule ja hingele, tervendaja.

 Aga nunnudest tegin päris mitu fotot ja lisan need kenasti siia ka. Uute kohtumisteni!

üliarmas särasilm Mia :)
rahulik ja õnnelik pisipreili :)
Mia ütles: "kogu aeg see vanaonu eksnaine pildistab siin :)"
küll on mõnus emmet ta pikkadest juustest sikutada :)
Kuhu kaovad ajakirjad?


8. detsember. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar