esmaspäev, 20. veebruar 2017

Tagasiside mu romaanile "Rist teel"


  Alati on tore saada tagasisidet loetud raamatutest. Mina ise teen igast loetud raamatust blogipostituse. Olen sellel aastal vägagi lugemislainel ja möödunud öösel lõpetasin 14. raamatu lugemise, aga selle kohta kirjutan eraldi blogi, nagu ikka.

  Tihti tänavatel ja reaalelus inimesi kohates saan palju positiivset tagasisidet, aga kirjalikult mitte. Paljud põhjendavad, et nad ei ole head kirjutajad jne...Tegelikult läheb mulle igasugune tagasisde korda ja ma oskan ka lühidalt kirjutatud tagasiside(me)st palju välja lugeda.

 Antud romaani on võimalik minu käest osta veel vaid mõned. Ja kellel huvi see võtku minuga ühendust. See romaan on mõeldud teatud sihtgrupile, kuna see on nn "nõiaromaan" mis ei tarvitse paljudele meeldida, aga samas on siin palju otsekõnet reaalsest elust, nii ehedalt nagu elu ongi.

  Nüüd aga jagan teiega täna postkasti saabunud tagasisidet:

No nii, lõpuks sain ka raamatulainele. Elu oli vahepeal üpris kiire ja siis sain haiguse kaela. Näed, kuidas elu ise aja maha võtab. Aga raamatust. Vau, kui palju teadmisi! See ravitsemise teema on minu jaoks küll üsna võõras, kuid kujutan ette, et nii mõnigi saab siit raamatust hüva nõu. Tõesti muljetavaldav! Ja siis suhted - täpselt nii, nagu elu ise. Vahel olen kirjutades mõelnud, et kas nii saab tegelikult elus olla, aga saab küll ja me isegi ei tea, milliseid saladusi inimestes varjul on. Sa oskad väga hästi oma tegelaste sisemaailma välja tuua ja nende tegevusele põhjuseid leida. Ja kõik leiab lõpuks oma loogilise lahenduse. Igatahes väga hea lugemine, aitäh!

M.

**************************************************************

Selline arvustus siis ühelt minu aasta aega tagasi avastatud lemmikkirjanikult. Aitäh!

Rahva raamatu lehelt:

Margit Petersoni romaan „Rist teel“ on tema enda sõnul nõiaromaan, kuhu ta on põiminud oma teadmisi maagia- ja ravitsemisvallast. "Kõik see, millest romaan kõneleb, on minu elu loomulik osa. Tänaseks tegelen küll veel vaid numeroloogiliste tabelite koostamisega ja eluaseme energeetika puhastamisega," kinnitab ta. Romaani keskmes on Setomaa külapoiss Veimar, kellel juba varakult hakkavad avalduma võimed inimeste abistamiseks, maagilisteks toiminguteks ja ravitsemiseks.
Margit Peterson on kirjutanud nii kaua, kui ennast mäletab. Ta on avaldanud neli luulekogu („Õitsvate pärnade alleel“, „Avali aegadesse“, „Veerekese pääl“ ja „Külalood ehk Vaaderpass“), romaani „Segavereline“ ja novellikogu „Virtuaalmees“, lisaks luulet 27 ühiskogumikus, paljudes ajalehtedes ja ajakirjades. Ta korraldab juba viiendat hooaega Pärnu kirjandusõhtuid ja naudib seda, mida teeb.
Kena esmaspäeva!

20. veebruar. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar