neljapäev, 23. veebruar 2017

"Mu koju tood sa"- Heli Künnapas


  Nonii, lugemisrekord! Mõtlesin, et teen ühe iluune ehk siis lõunauinaku, aga raamatute virn, mis ootavad läbilugemist aina kasvab öökapil ning unustasin ennast lugema. Lugesin selle raamatu läbi ühe tunni ja kaheksa minutiga.

  Tegelikult on mul lugemisel ka Gillian Flynni "Paha paik," aga ma lihtsalt ei suuda nii palju negatiivsust endast läbi lasta, kui selles raamatus on. Vajasin vaheldust, mis küll ei tähenda, et ma seda raamatut edasi ei loeks. Loen. Aga vajasin sekka positiivsust.

  Heli Künnapase "Mõni õhtu romantikat" sarja teine raamat "Mu koju tood sa" näitab seda, et negatiivsetest asjadest saab kõnelda ka positiivses võtmes. Olgugi, et raamatut läbiv teema on negatiivse alatooniga ja seda just Silverit silmas pidades, on see õhtuke lühiromaan siiski ülipositiivne ja õpetlik, üdini aus oma vaatenurkadelt. Pluss veel see, et hipoteraapia ravib väga paljusid haigusi nagu ka hobune ise.

  Raamat kõneleb väikse alevi varjukülgedest, mis paraku on olemas ka külades ja linnades. Ega muidu ei öelda, et küla ei võta sind enne omaks, kui oled vähemalt seal 3 aastat elanud.

 Olen läbi lugenud kõik Heli Künnapase 9 raamatut ja julgen jätkuvalt soovitada tema lomingut kõigile, sest tema raamatutes on väga palju elutarkust, optimismi ja õiglust. Selles raamatus on minu jaoks ka kõige rohkem autorit ennast. Isegi üle poole on teda ennast selles. (Ma osakan ridade vahelt lugeda). Kujutan ette kuidas väikse alevi rahvas üritab pilti ja nimesid kokku panna tegelastest. Oi, kui põnev!

 Igal juhul suured ja siirad tänud järjekordse nauditava lugemiselamuse eest sulle, kallis Heli! Jään nüüd ootama kuidas naised ei nuta ;)

22.02.2017.a. Heli mul külas

23. veebruar. 2017.a.
Vana-Rääma

Rahva Raamatu lehelt:

12.65 12.02 €


  • RAAMAT

    MU KOJU TOOD SA

     6 Google +2  1 Share0

    Romantilise jutustuse "Mu koju tood sa" peategelane on Katrin, kes pärast valitsuse vahetumist kaotab haridusministri töökoha. Naine naaseb kodusesse Pärnu-Jaagupisse, kus asub tööle ajalooõpetajana. Ootamatult satub ta Libatses elava seitsmenda klassi poisi Silveri koduste probleemide keskele. Romantilisi hetki pakub endine koolivend Tanel. Kes ja kuidas selle kõige keskel koju jõuab, loe juba raamatust.
    "Mu koju tood sa" on Heli Künnapase sarja "Mõni õhtu romantikat" teine raamat. Sarja kõigi raamatute tegevus toimub Pärnu-Jaagupi ja Pärnu kandis, kuid kõik teosed on eraldiseisvalt loetavad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar