laupäev, 19. september 2015

Uued tassid, kohtumine sõpradega + motohooaja lõpetamine Pärnus

tass Hispaaniast

tass sünnipäevaks
tass sünnipäevaks
   Täna on olnud nii kirev päev, et ma ei tea kas suudan selle kirevuse kõik nii ehedalt kirja panna. Esiteks suured tänud armsad Ingrid ja Marleen nende imeliste tasside eest. Esimene tänane tass on toodud Hispaaniast lausa ja teise kinkisid mu kallikesed mulle sünnipäevaks. Teisest tegin lausa kolm pilti, kuna tassi külgedel ju erinevad pildid ja õnnesoov lõppeb lausa tassi sees :) Nii armas. Ma armastan teid! Oli rõõm taaskohtuda!
tass sünnipäevaks
  Lisaks sain veel ühe tassi sünnipäevaks. Selle eest tänud Merike Killile, kes kinkis mulle sünnipäevaks minu perekonnanime tähega tassi. Sobib ka see kollektsiooni. Ma panen kõikidele tassidele kleepsu alla, kus on kirjas kuu, kuupäev , aasta ja riik koos kinkija nimega. Aastakümnete pärast hea vaadata :)
Merike Kill ja tema kingitus mulle sünnipäevaks
  Merikesega istusime veel Port Artur 2 ja PK vahelisel alal kuhu kogunesid motomehed, kuna täna on Pärnus motohooaja lõpetamine.
  Julmad mehed seal katuseserval! Isegi vaadata ei julge :)
  Tänud, armas Aime, et jäädvustasid nahkmehed pildile. Oli rõõm kohtuda!
motomehed parkimismaja katusel
  Ja siia nüüd mõned pildid ka motohooaja lõpetamisest. Kuigi see kõik alles kestab, aga ma tulin koju ära, ning siin ootas mind järjekordne üllatus, aga sellest juba järgmises blogis ;)

19. september. 2015.a.
Mai
motohooaja lõpetamine Pärnus
motohooaja lõpetamine Pärnus

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar