pühapäev, 13. september 2015

Koer Berta sõi mu pirnid ära :)


  Täna on vanavanemate päev, aga kuna mul ühtegi vanavanemat ei ole ja ma ei ole neid kahjuks ka kunagi tundnud, siis otsustasin päeva veeta ühe mulle väga kalli inimese juures. Tõsi, vanavanaema oli lapsena üks mu kallimaid inimesi ja vanaonu ka, aga mõlemad on pilvede taga ja nende mälestuseks süütan küünlad. Aga mina tutvusin täna koer Bertaga. 8 kuuse maiasmokast koeraga, kes armastab pirne. Lausa neli pirni söötsin talle sisse. Ta oleks muidugi veel tahtnud, aga mul hakkas peremehest kahju, sest pirn teadagi puhastab organismi ;)
  Täna on (vähemalt Pärnus) ehe suvine ilm ja nii me aias kanakoibi küpsetasimegi. Mine tea mis need ilmad teha võivad, tuleb ja ilusat ilma ära kasutada.
  Kodupirnid on alati kõige maitsvamad ja mahlasemad. Olin päris mitu pirni ära söönud (kuna need esiteks maiteavad mulle väga ja teiseks puhastavad need organismi, ning minu oranism on hetkel suht "hõre", kuna tarbin iga 8 h tagant antibiotse), kui naabrimees koer Bertaga tuli ja Bertast sai kohe mulle kõige parem sõber. Nagu alati on loomad ja lapsed mu sõbrad. Ja, noh, kui ma veel pirne talle pakkusin, siis olin maailma armsam ;)
  Ja muidugi koduaia ploomid, need lausa sulasid suus. Oleks Berta vaid veidike enne tulnud :) Üldiselt naabrimees rääkis, et Berta on kõigesööja, aga konte ja magusat talle anda ei tohi, nagu ikka koertele. Ja ülisõbralik on ta ka. Haukumas teda peaaegu ei kuulegi. Täna pigem, kui ta kõrvatagust sügasin, tegi Berta notsu häält ja uneles mõnusalt. Ma väga armastan koeri. Nad on kohati sõbralikumad ja armsamad, kui inimesed. Truumad on nad ka.
  Aga nüüd otsin küünlad välja ja lähen vanavanematega kõnelusi pidama. Tehke teie ka seda, sest ilma nendeta ei oleks ka meid ning elu on habras ja kordumatu. Kord saame me oma vanavanematega pilvepatjadel ikka kokku.
Rõõm hinge ja saära silma, kallid sõbrad. Mina olen õnnelik! :) Kallistan.

13. september 2015.a.
Mai- Piiri- Vaeste Patuste Alev- Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar