teisipäev, 29. september 2015

Minu Maailma Kallim Sõbranne! :)

mina oma maailma kallima sõbrannega


   Ega ma oma avalikus päevaikus ikka kõigest ja kõigist ka ei kirjuta. Näiteks ei ole ma oma Maailma Kallimast Sõbrannest Jaanikast kirjutanudki.
  Jah, me kohtume tihti ja koos peame ka järgmisi "sõjaplaane" ;) Kunagi kuulete.

Jaanika on mulle väga, väga kallis inimene, sõbranne kellega läheks luurele iga ilmaga. Sõbranne kellega saame rääkida paljudest asjadeest...ühesõnaga südamesõbranne ja juba aastaid. Usaldan teda täiesti ja elan südamega kaasa tema asjadele.

  Teate, mu sünnipäev kestab juba kuu aega :) Ühesõnaga tänase postituse point on veel selles ka, et mu kallis sõbranne tuli mulle kingitusega külla. Ja väga armsa kingitusega. Septembris on kallid inimesed mulle mu lemmikvärvi kingitusi kuidagi lausa mitmel korral ja mitmeid teinud. Varsti olen üleni türkiisitar :)

  Ma tegelikult armastan väga palju kanda musta värvi riideid. Ühest küljest on nad ilusad ja teisest küljest varjan nendega veidi oma korpulentset keha. Aga musta riietust ei tohi inimene kogu aeg kanda. Eriti depressiivne inimene, kuna must värv blokeerib energiaid ja ei mõju hästi ka vaimsele tervisele. Aga alati on võimalik selle juurde lisada värvilisi aksessuaare, nipsasjakesi või ehteid. Need ei lase energiakanaleid sulgeda ja seega on inimense energeetika tasakaalus. Mina olen läbi aegade kandnud musta juurde erinevat värvi ehteid vmm...Vahepeal oli puna-musta hullustus, pungivärvid :) Aga tegelikult armastan juba kaua aastaid türkiissinist ja mu lähemad sõbrad teavad seda ning seda uudist ei ole ma ka fb-s varjanud. Aitäh teile, kes te mulle türkiissiniseid kingitusi teinud olete! Armastan teid! :)


28-29.september. 2015.a.
Mai
armaskallis sünnipäevakingitus Jaanikalt

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar