laupäev, 26. september 2015

Ilu ja patt käsikäes!

ise maniküürisin ;)

  Nonii!
Sain poolteist nädalat tagasi Pärnust, E-küünestuudiost maniküürimispisiku tagasi ja nüüd lähen aina edasi. Paar aastat on paus olnud. Lihtsalt tüdinesin vahepeal küüsi lakkimast ja maniküüris ei olnud kuni ülemöödunud kolmapäevani üldse käinud.

  Aastate eest sai neid kogu aeg lakitud ja nööpnõelaga huvitavaid mustreid peale tehtud. Peaks uuesti katsetama. Kuigi enda küüntele on raske teha. Teeme ära, Jaanika? :)
  Täna käsin küünelakke otsimas ja peaaegu türkiissinise (see mu lemmikvärv) sain Mai (või Papiniidu) Selverist. Vanad lakid viskasin kõik minema. Neid oli sahtlis lausa 22 tk. Pole mõtet poolkuivanud lakke hoida. Kunagi vene ajal sai ise neid atsetooniga vedeldatud, kuid tänapäeval on küünelakkide ja küüneeemaldite koostis hoopis teine. Vanasti oli selleks atsetoon, kuid täna ostsin ma küünelakieemaldi milles ei olegi atsetooni sees. Müstika!

  Lisaks sellele on küünelaki eemaldmine väga kergeks tehtud, pistad näpu pudelisse ja võtad välja ning lakk ongi eemaldatud. Ostsin täna endale ka kaasaegse küünelakieemaldi, kuna küüned olid ju pooleldi veel punased ja kuidagi tuli lakk maha saada.
küünelakk, moodne küünelakieemaldi, pealislakk ja patt ehk M&M`s :)
  Geelküüntest ei ole ma kunagi unistanud, aga hiljuti kuulsin, et on olemas geellakk, mis püsib lausa kuu aega peal. Sellele mõtlen. See võiks endal ka kodus olla. Ei raatsi kalli raha eest maniküürima minna. Pean asja uurima kus müüakse jne...Ja mainküüri oskan ma ka ise teha, kuigi jube mõnus oli kui Triin seda tegi, jää või magama. Aga ma ei saa endale lubada, kuna niigi korra kuus käin kunstripsmeid panemas. Neid panen ka tänu sellele, et mul endal on lumivalged ripsmed.

Albiino, nagu ma olen. Muidu ei paneks, sest ripsmeid mul jagub, aga see igapäevane värvimine tüütas ära ja keemiliselt värvimist mu silmad ei kannata.
  Tegelikult mulle meeldib loomulikkus, kuid usun, et iga naine tahab ennast kasvõi vahel lille lüüa, et kasvõ iseendale meeldida. Naised on ju naised :)
  Ja noh, ilus ja patt käivad ikka käsikäes, minul täna lemmiku M&Msi näol ;)

26. 09.2015.a
Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar