esmaspäev, 10. oktoober 2016

Sellised sõnumid postkastis teevad hingele pai...


  Täna ootas mind facebooki postkastis taas üks armas sõnum. Mul on jätkuvalt siiras heameel, kui mu loomingut ja raamatuid kasutatakse õppematerjalina. See on juba umbes 4-5 kord. Jagan teiega rõõmu.
Aga algatuseks, tegu on mu viienda luuleraamatuga "Ööde Tütar" mida on veel ka suurimates poodides saadaval. See on raamat lembelüürikutele, mis sisaldab sonette, laulusõu, riimiluuletusi, vabavärsse, proosaluuletusi, haikusid, tankasid...jne....Ühesõnaga, olen saanud tihti meeldivat tagasisidet just selle kohta, et ma kirjutan erinevates zanrites. Üks inimene, kellel oli vaja taas koolitöö teha riimiluule kohta, otsis päris tükk aega kauplusest luuleraamatuid, et õiget leida ja siis otsustas ka minu kasuks.

Minu luuleraamatuga saate tutvuda siin: Ööde Tütar

Poetess Anneli Lamp on kirjutanud nii:

Margiti luule äiutab sind koduses talutares, kannab võõrastele maadele, viib muinasjuttu. Heidetud sõna või kujund tabab alati täpselt. Otse hinge.
See võib tulla väga kaugetest algaegadest ja kanda endas Täiuslikku Tarkust või Ülemlaulu või Loomise Lugu või veel midagi, mida tunned, kuid millel pole nime.


  Aga nüüd tänane tagasiside:

Tsauki Margit! Õpin magistratuuris eesti keelt ja kirjandust. Luule- ja proosatekstianalüüsis on mul vaja analüüsida ühe kirjaniku luuletusi. Valik oli vabatahtlik. Niisiis valisin sinu luuletused. Muidugi ka väike elulugu sinu kohta Millist luulet kirjutad jne. Valisin Ööde tütar sonettide raamatust ühe luule Naerata ometi. Tundus selline ilus sonett olevat. Nagu armastuse tärkamine, on see nii.

Tiina Lall



10. oktoober. 2016.a.
Vana-Rääma


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar