teisipäev, 4. oktoober 2016

Külalised ja kingitused

sünnipäevalaps väljamaa maiustustega

   Eile ma ei bloginud rohkem, sest tänasesse pidi ka midagi jääma. Noh, tegelikult on täna juba uus päev ja uued külalised ning mõne pildi ka jäädvustasin, kuigi liikuvaid objekte on minu telefoniga raske kaadrisse saada.
kuldnõelköis

  Eile käis armas Gerli meil külas ja ma olen taas uue lille võrra rikkam. Tegime vahetust, andisin Gerlile kulvuntsi võrse ja tema tõi mulle kuldnõelköie võrsed.(kulda kui palju!) Nüüd pean veel endale 4 makrameed soetama, sest tahan rippuvad lilled akna ette lae alla panna, kuna mul on siin vähe valgust, vana ja hõre (niiskust palju) maja ning muld kipub lillepottides hallitama minema. Aga akna all saavad nad piisavalt valgust ja pealegi teeb see ka toa hubasemaks ja kodusemaks. Homme lähen siis Tootsi aiandisse mulda tooma ja Koduekstrasse makrameesid soetama.

  Kalle tõi eile Germole Ungarist ja Tsehhist maiustusi. Germo alles täna avas vahvlipaki ja mina avasin šokolaadi, kui Germo kunagine kooliõde Kaidi koos ema Evega meile jõudsid. Küll oli Kaidil ja Germol pidupäev! Maiustused, maiustused ja maiustused...Peale maiutamist pani Germo Kukerpillide kasseti peale ja läks tantsuks, sünnipäevatantsuks :) No, muidugi tõid külalised veel juurvilju ja rullbiskviiti ka, ning ma vist hakkan ühepajatoitu nikerdama, kui hakkan. Täna olen kuidagi laisk, ei taha midagi teha, seega võib asi lükkuda.

Germo ja Kaidi sünnipäevatantsu tantsimas
vitamiinipommid

  Eile ma vihastasin üle pika aja. Muidugi mulle jääb hästi meelde uue presidendi valimise kuupäev, sest samal ajal on Germo sünnipäev ja ilmselt sai ka eile Zorro 4 kuuseks. Ammu on teada, et see valmissüsteem jätab soovida ja ei ole eestlasele meeltmööda. Mina olen seda meelt, et presidendi võiks valida rahvas. Aga see, et mõni inimene mööda netiavarusi presidenti jälgiks sõimab ja totakaid põhjendusi loobib, see on rohkem, kui alatu, see näitab selle inimese küündimatust ja madalalaubalisust. Esiteks võiks inimesed endale selgeks teha sõna tähendused, kui siiani pole neid osanud õigesti kasutada. Või siis tuleks uuesti kooli minna, või koguni lasteaeda, sest juba seal hakatakse õpetama sõnade tähendust. Kuidas üldse saab inimese kohta jälk ütelda, kui teda ei tunne? Kus kohast üldse võtab üks inimene õiguse kedagi sotsiaalmeediast nii sõimata? Kas viga kogu riigisüsteemi peale annab õiguse see välja valada ühe inimese peale? (antud juhul on selleks meie uus president). Või tunneb mõni mees ennast alaväärselt, et matriarhaat võimule pääses või on pääsemas? Minu jaoks ei ole vahet kas president on naine või mees, minu jaoks on tähtis, et ta oleks aus, tark ja meie ühiskonnale kasulik. Aga seda me ju ei tea keegi kuidas kõik kulgema hakkab, pole kunagi teadnud. See selgub aja jooksul.
  Tegelikult võiks sellised sapiloopijad vaadata enda sisse, leppida eelkõige iseendaga ära, näha oma vigu.
  Kahjuks jääb kõlama tõsiasi, et tõesti, tõesti on eestlase lemmiktoit teine eestlne, kuigi seda on valus tõdeda ja välja kirjutada...

  Tolerantsust rohkem!

Kallistage ja hoidke lähedasi ja tuttavaid!

4. oktoober. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar