pühapäev, 9. oktoober 2016

Kui sa ümber veel ei kuku siis nurga taga ootab Uku

Lokaalil UKU (Vana-Rääma 5) on lausa oma takso olemas

See hommik kus Pärnu kuumema lokaali "Uku" külastajad ehk ukulased pidid kell 8 läbi mu akende lendama. Noh, lihtsalt uni läks. Kadestan Germot kes siiani sügavat und magab.

Seesamune Uku Ekspress on tihedam külaline mu akna taga, kui nr 14 linnaliini buss.

Uskuge mind, minu hommikud on just laupäeva ja pühapäeva hommikuti põnevad, kohati uskumatud. Kui ma viitsiks ja tahaks paparatsot mängida ja mõne fotosüüdistuse teha, siis nii mõnigi abielu puruneks, aga ma ei ole õel ;) Või siis kirjutaks raamatu "Uku memuaarid," aga keda see huvitaks? Sünniks menuk? (no, see oli naljaga üteldud)

"Kui sa ümber veel ei kuku siis nurga taga ootab Uku!" -see loosung on endiselt jõus.

Tõsi küll, olen kunagi ise ka paaril korral seltskonnaga hommikul kell 7 (siis avatakse) sinna jõudnud, sealt saab häid võikusid! Aga üldiselt...jah.

Tänapäeval on see koht saanud noorte meelispaigaks, kuigi veel aastate eest oli valdav enamus külastajatest vanemad mehed, kes hommikul käisid sealt "päästerõngast", päeva esimest pitsi ostmas. Ajad muutuvad.

Ise olen valinud endale elukohaks nn Pärnu Bermuda kolmnurga, tuleb leppida.

Tegelikult on hommikusel tõusmisel omad võlud. Eriti veel täna, kuna eile ajasime ennast voodist välja ikka väga hilja. Kahju ajast, sest iga päevaga läheb varem pimedaks ja varsti on nii ehk naa kellade keeramine ees ootamas.


Kena pühapäeva!


9. oktoober. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar