neljapäev, 15. oktoober 2015

Ma ei ole kadunud asjade hulgas



   Kui ma 18. juunil blogimisega alustasin, mõtlesin et kas keegi mu blogipostitusi üldse lugema hakkabki. Üllatuseks on parematel päevadel olnud lausa 1000 lugemist päevas! Statistikat vaadates jääb silma, et rohkem loetakse neid postitusi mis on seotud minu perega ja minu isiklike asjadega üldse. Olen vahel mõelnud, et ehk tüütan oma igapäevaste blogimistega ära ja natuke tagasi tõmmanud. Ma ei ole tõesti kadunud asjade hulgas, üleeile blogisin ju :) Täna on mitu inimest küsinud, et kas ma enam ei blogigi. Ikka blogin.

  Ma olen viimastel nädalatel rohkem lugemislainel. Mul käivad kõik asjad hooti, kui tuleb inspiratsioon kirjutamise suhtes peale siis kirjutan, sekka joonistamistuhin, heegeldamispäevad ja hetkel siis neelan raamatuid. Jah, ma ei loe aastaringselt ja suviti loen üldse väga vähe. Aga esimesed krõbedamad külmad lausa ajavad raamatuga voodisse. Iga aastaga talun üha vähem külma. Iga aastaga unistan elada talvel kusagil soojal maal. Mitte 30 soojapügala keskel ennast praadida, aga maksimum 25 oleks paras.

   Täna plaanisin peale tööd Fred Rõigase lauluraamatu esitlusele minna, aga puht füüsiliselt ei jõudnud. Mul on hetkel justkui kevadväsimus, vaimne kriis ka ehk, pean veidi kosuma. Mitte füüsiliselt kosuma, sest kaalu on viimaste kuudega niigi juurde tulnud ja viiendale korrusele ronimine on väga piinav. Ei teagi mida teha. Eraldi dieet poistega koos elades läheb lihtsalt väga kalliks.

  Rõõm on see kui sõbrad teisest Eesti otsast Pärnut väisavad ja kasvõi korraks kokku saada soovivad, et kasvõi kallistada. See on väga armas ja teeb südame soojaks. Tänud, armas Taivo selle kohtumise ja mu Ema nimelise šokolaadi eest! Oled kallis mulle!

  Ja salamisi poetan uudise, minu sulest on ehk sellel aastal veel 2 laulu sündimas ;) Kes, kus ja millal, seda ma veel ei ütle. Aga eile öösel andis ikka mu koomleva netikiiruse juures sõnu otsida. Aga ma pole allaandja ja... ;) Siin jään kidakeelseks.

  Ahjaa, vahepeal olen valmis kirjutanud ka mõned artiklid, aga kõikidest eraldi kirjutan siis kui on selleks õige aeg. Täna aega karjub mu järele Heli Künnapase järgmine raamat "Tristan", millest on mul pool juba loetud. Mõnus noortekas. Soovitan!

Olen endiselt silma all olevate asjade hulgas! :)

15. okt. 2015.a.
Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar