esmaspäev, 19. oktoober 2015

Imeline pühapäev!



   "Kõik ööd ei ole õed ja päevad pole vennad!" Eksole? Aga elul on ka positiivsemaid külgi ja tihti aitab raskuseid murda ka positiivne mõtlemine. Katsetage ja te näete tulemust!

  Kuigi laupäeva hommik oli mulle ja mu perele raske, suunasin ma oma mõtted ikka ja aina valgusse, tervendavasse valgusse ja sellel olid positiivsed tagajärjed. Tänan ka kõiki teid, mu sõbrad kes te mõtteis meiega olite!  Nii ma saingi käia laupäeval  "ühes kohas" (kogu oma isiklikust elust ma ka avalikus päevaikus ei kirjuta, sest midagi peab jääma kardinate taha) ja pühapäeval sai nauditud oma armsa Ämma juubelit "Kentuki Pubis" Ergo Korbi pilli järgi ;)

  Kuna tegu oli siiski privaatpeoga siis päris isiklikke pilte ma siia privaatsuse huvides ei lisa. Küll teen meelsasti reklaami Ergo Korbile, kelle esinemisest oli vaimustuses kogu seltskond. Milline Eesti "bänd" veel laulab Horoskoobi aegseid lugusid nii ehedalt, kui Ergo? Tore, kui noored mehed on hingega muusikas sees ja jätkavad meie vanaemade ja vanaisade poolt kuulsaks lauldud laulude laulmist! See on tänapäeval lausa haruldus!  Just õiged laulud eakamale seltskonnale, kuna mu imearmas ja kallis Ämm sai ju 75!

  Meie poolt oli Ämmale kingituseks see pildil olen alpikann ja Ergo ;) Poiss /nagu/ elav orkester!

Ergoga kontakti esinemiste suhtes saate ka temaga facebooki kaudu. Tema fb konto leiate SIIT!

Annan kaasa oma siira soovituse ;)

18. okt. /Kentuki Pubi/ ja 19. okt./2015/ Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar