laupäev, 3. oktoober 2015

Uus tass otse mu Unistustemaalt Austraaliast! :)

tass otse mu Unistustemaalt Austraaliast. aitäh, kallis Ene! :)


   Juhuu! Täna täienes minu tassikollektsioon taas ühe tassi võrra! Selle eest võlgnen siirad tänud Ema Enele, kellega kohtusime ja tutvusime aasta algul, kui käisime koos Heli Künnapasega Kuremaal oma raamatuid esitlemas.

  Ema Enel on ka juhtumisi Margiti nimeline tütar kes elab Austraalias ja keda Ene hiljuti külastas. Kõige põnevam on selle asja juures veel see, et Austraalia on minu Unistustemaa ja ma elasin seal eelmises elus! Mind on lapsest saati tõmmanud mingi seletamatu jõud sinna ja juba Austraalia nime kuuldes saab minu päev päikeseliseks.

  Kui ilmus kunagi raamat millest sai uurida oma eelmiste elude kohta, siis selgus tõsiasi. Ma üldse ei imestanud. See tundus mulle vägagi kodune teave.

  Olen juhtumisi ka oma teostes Austraaliat maininud, ikka väga sügav side selle maaga. Tahaks nii väga kasvõi korra elus seal ära käia. Tahaks kodus ära käia.

  Ma ei oskagi kirjeldada mis tunne mind valdas siis, kui Ema Ene teatas, et on Austraalias ja toob sealt mulle tassi. Ja tänast emotsiooni on ka väga raske paberile panna, kuna lisaks Auatraalia tassile (nagu pildilt näha) jõudsid minuni ka teokarbid ja kübemed Austraalia liiva. Ohh!!! Kommid olid ka, aga need pildile ei jõudnud, kuna tassi kätte saamise ajastus oli ka imeline, just Germo sünnipäeva ja need läksid temale.

  Tänud ka Tootsi Aiandi kauplusele ja Kristi Hansarile (kes seal töötab) kes eile õhtul juba mulle teatas, et mind ootab poes pakk. Ja loomulikult tänud sellele kes paki sinna toimetas ja mu väga kallile inimesele kes selle mulle tunni aja eest koju kätte toimetas.

  Täna on lausa mitmepäikeseline päev!
Aitäh! :)
Armastan!

3. september. 2015.a.
Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar