pühapäev, 25. oktoober 2015

Päikeseline Pärnu ja Päike- Kairit Tuhkanen!

meie ikka ka ju poseerisime armsa Kairitiga :)


    Müstiline on see, et eilne päev Pärnus oli päikeseline ja seda igas mõttes! Ja mis saab olla veel ilusam kui loodusliku päikese loojudes jõuad kontserdile mille esinejaks on päikeseline Kairit Tuhkanen, keda siiani paljud ikka mäletavad "Niki" esinejanimega. Nii juhtus eile minuga, et päike ei loojunudki ;)
võrratu Kairit 

  Alati, kui mul võimalik on ja  Kairit Pärnus "liikvel" on, püüan mina ka tema esinemistest osa saada. Esiteks juba sellepärast, et ma väga austan Kairitit, kui julget ja hakkajat naist, kes teeb oma tööd hingega ja suudab oma esimeste lauludega juba  rahva põrandale meelitada. Loomulikult austan ja armastan ma ka kogu tema pere. Te kõik olete mulle väga kallid! :)

  Suudaks ma sõnadesse panna selle emotsiooni mida kohalolija eile kogeda sai, vaat alles siis ma oleks tegija :) Ühes Kentuki kõrvalruumis viibides (teise kõrvalruumis peeti juubelit) sai üks slaavi temperamenti naine teada, et kohe astub lavale NIKI (kuna ta teadis Kairitit ikka endise esinejanimega), pidi ta otseses mõttes pükstest välja hüppama. Slaavlanna suutis ka eakama daami, kes oli juba natuke väsinud, üles äratada ja nii nendest mõneks ajaks Kairiti tantsutüdrukud saidki.
Kairit lihtsalt on laste lemmik ja vastupidi :)

 Lastest ma üldse ei räägigi. Kuna tagumise ruumi juubelil oli ka palju lapsi siis nemad said ikka väga armsa kogemuse osaks, kuna kõik nad tahtsid, lisaks autogrammidele ka  laulda, tantsida ja pildistada Kairitiga. Lapsed olid lausa lava ääres rivis ja ootasid Kairiti järgmist etteastet. Üks punaste juustega tüdruk lausa seisis pisarsilmil nagu soolasammas ja kui ma pilti tegema hakates ütlesin, et mingu ka pildile, muutus teine kohe rõõmsamaks.
ja siin ongi see punaste juustega tüdruk...

  Naistel oli eile ka üks väga armas eelis. Nimelt kõik naised, kes olid armsat Kairitit kuulama- vaatama tulnud, said leti ääres kirja panna oma nime, ning nende hulgast loositi välja kolm õnneliku, kes said 50-70? euro ulatuses meigikoti, firmalt "Make up store" omanikeks. Ja ma olen üliõnnelik, kuna nr 66 tegi ka mind õnnelikuks! Siirad, siirad tänud, hea Kairit! :) Juba täna hakkan ennast nende toodetega lille lööma, kuigi huuleläiget katsetasin juba eile.
võrratu kingitus! aitäh Kairit ja aitäh loosiõnn!

Videoklippi sellest õhtust saate vaadata SIIT.

   Aitäh, armas Kairit selle imearmsa kingi ja õhtu eest! Uute kohtumisteni! Ole hoitud! :)


24-25. okt. 2015.a.
Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar